Idegen isten lehet eltemetve a világ legrégebbi piramisa alá?

2017. május 8., hétfő
Megdöbbentő feltételezés: ha igaz, átírhatja a történelmet.

Hihetetlen dolog derülhet ki arról a néhány éve felfedezett piramiskezdeményről, melyet ma a világ legrégebbi piramisaként tartanak számon.

Ha a feltételezések igazak, akkor egy földönkívüli lény mumifikált holtteste lehet a piramis alatti sírkamrában elrejtve.

A megdöbbentő régészeti leletre - magára a piramisra, illetve annak maradványaira - még az elmúlt években találtak rá. A különféle vizsgálatok alapján hamar meghatározták a korát is: legalább 1000 évvel régebbiek lehetnek, mint a Földön valaha ismert legrégebben épült Dzsószer piramis Egyiptomban.

Ezzel minden egyéb piramist maga mögé utasít, amit valaha emberek - vagy idegenek - alkottak a Földön.

A tudományt már több ízben meghazudtolta a piramis: egyrészt végleg eldőlt, hogy a piramisok nem Egyiptomból erednek, ahogyan a 19. század végéig hitték.

Másrészt az is ténnyé vált, hogy egyébként az Egyiptomban található piramisok is jóval régebbiek a hivatalos koruknál. Pusztán arról van szó, hogy a legtöbb egyiptológus muzulmán vallású.

A Korán kimondja, hogy a teremtés 6000 évvel ezelőtt indult meg, mint folyamat.

Éppen ezért a muzulmán régészek nem határozzák meg 6000 évnél régebbinek ezeket a piramisokat, hiszen azzal saját szent könyvüknek mondanának ellent, ami hatalmas bűn.

Nagyon sok érdekes kérdést vet fel ugyanakkor a kazah piramis. Akkoriban még nem volt olyan komplex műveletekre képes, vagy egyáltalán társadalomba rendeződni képes emberi civilizáció, mely ilyet építhetett volna.

Éppen ezért azt vallják sokan, hogy ősi idegenek, vagy egy az embert megelőző titokzatos civilizáció emelhette a piramist.

Egy régész és tudós szerint, akit Igor Kukushkinnek hívnak, a piramis nem véletlenül készült el annak idején. Nem kevesebbet mond, mint azt, hogy egy ismeretlen eredetű faj egyetlen egyedének állít emléket.

És ennek a földönkívüli lénynek a mumifikált teste a piramis maradványai alatt található, egy rejtett sírkamrában.

A régész olyannyira biztos volt az elméletében, hogy engedélyt is kért a feltárásokra. Léteznek különleges műholdképek, melyeken látszik, hogy elkezdték feltárni a helyet. A letapogatásos vizsgálatok kimutatták, hogy valóban van valamiféle üreges struktúra a piramis alatt.

Ennek ellenére a felfedezésről soha nem számoltak be, mintha mindennek vége szakadt volna.

Sokak szerint ez egy szándékos elhallgattatás volt, ugyanis a piramis alatti üregekben egy olyan sírkamrára bukkantak, melyben valóban egy eddig nem azonosított tetemet találtak. Egy olyan égből érkezett isten több ezer éves holttestét, mely átírhatná a történelmünket.

Egyrészt bizonyítaná, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, másfelől azt is bizonyítaná, hogy az emberiség fejlődésében szerves részt vállaltak a minket látogató ősi földönkívüliek.

Akad olyan elmélet is, mely azt sejti, hogy amikor Igor és csapata alászállt a piramis maradványainak, akkor már ő is csak egy üres sírra talált rá, amit a kormányzat titkosszolgálatai kirámoltak, mieőtt a világ megtudta volna, hogy mit találtak odalent.

A tudományos régészet ugyanis módszeresen elzárja ezeket a leleteket, nehogy a világ megtudja, hogy nem is olyan múlt van a háta mögött, mint amit minden nap igazságként tanítanak nekik az iskolákban.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás piramisok tiltott régészet


Megtekintések száma: 102916

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet