Idegen lény csontvázát találták meg?

2015. szeptember 3., csütörtök
Egy ismeretlen élőlény csontvázát találták meg a Kovashi folyónál Vasárnap. Egyesek szerint földönkívüli tetemről van szó.

Egy nukleáris erőmű mentén találták meg a maradványokat. A tudósok még nem tudják, hogy pontosan mi is az amit találtak, de elemzéseknek vetették alá a talált dolgot.

urleny-csontvaza-1

Egyesek szerint talán egy idegen életforma csontvázáról van szó. Szokatlan fejformája és felépítése legalábbis erre utal, de a végleges megoldást a DNS tesztek eredménye hozhatja el.

Ha valóban űrlény maradványról van szó, nem tudni hogyan került ide, mert a környéken nem találtak más gyanús elemeket, sem lezuhant roncsdarabokat.

urleny-csontvaza-2

Vannak kutatók, akik szerint azonban eloszlatják a kedélyeket, és szerintünk nem is idegen eredetű csontvázról van szó, hanem egy mutálódott - elvégre erőmű közelében találták - csirke teteméről. Azonban erre sincs elég bizonyíték, hiszen korábban soha nem találtak még hasonlóképpen mutálódott baromfit, így marad a DNS vizsgálat, és annak várható eredménye.

A helyiek egyébként gyakran láttak rejtélyes fényeket a nukleáris erőmű felett éjjelente. A fények hol megjelentek, hol eltűntek, hol pedig olyan gyorsasággal váltottak pozíciót, hogy az ember alkotta jármű számára nem lenne lehetséges.

ufó idegen idegenek ősi idegenek


Megtekintések száma: 3452

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet