Idegen lényt filmeztek egy elhagyatott épületben?

2016. december 25., vasárnap
Egy különös, bizarr végtagokkal, és hatalmas fejjel rendelkező valaminek a körvonalait rögzítette egy férfi, miközben egy elhagyatott épületben készített felvételeket.

Nagy kérdés, hogy mit láthatunk a nemrég napvilágra került különös felvételen, melyen feltűnik egy titokzatos, eléggé idegenszerű alak az ablakok mögött.

Sajnos az ablakok nem voltak teljesen átlátszóak, így inkább a lény sziluettjét sikerült rögzítenie a kamerásnak.

Se szeri se száma a hasonló videóknak az interneten, ezzel a videóval azonban annyi kivételt érdemes tenni, hogy a felvételt készítő készséges volt a megkeresésekre, és eleinte ő maga sem hitte, hogy ez valamiféle természetfeletti lényt ábrázolna-

Sőt, mind a mai napig nyitott a logikus magyarázatra, azonban ilyet még senkitől sem hallott.

A felvételt többször elemezte ő maga is, és már elküldte azóta rengeteg videós szakembernek, hogy kielemezzék, hogy a felvétel valóban nem hamis-e.

Ezek a szakemberek megállapították, hogy valóban nem látszik semmiféle videó manipulációs, vagy számítógépes trükk. Tehát amit látunk a felvételen, az valóban ott van, és megtörténik.

Persze ettől még lehetne ügyes csalás, hiszen ha valaki hasonló lénynek öltözik e, éppenséggel elmehetett volna az ablak mögött úgy, ahogyan az a felvételen is látszik.

A részletekért látogass el a NutriStore Webáruházba www.nutristore.hu — Megjelenített termékek: Whey PRO - 1 000 g és Protein Pancake -1000g.

Közzétette: NutriStore Webáruház – 2017. szeptember 1.

A titokzatos lényről egyébként nem lehet tudni, hogy micsoda. A férfi elmondása szerint egy elhagyatott épületben kódorgott, és szeretett volna ijesztő felvételeket készíteni róla, mert ez volt a hobbija.

Különös neszeket hallott, majd véletlenül pillantotta meg az idegenszerű alakot, melynek bizarr kezei, és hatalmas feje volt, valamint a járásában is volt valami nagyon furcsa.

Szerinted mi látható a felvételen? Egy idegen lény az éjszakában, vagy egy démoni alak? Esetleg a felvétel egy ügyes átverés lenne?

Talán sohasem fog kiderülni!

paranormál szellem szellemek idegen démonok démon idgeenek


Megtekintések száma: 25494

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet