Idegen lényt vett fel egy farm biztonsági kamerája - senki sem tudja, mit látni pontosan a videón

2023. november 12., vasárnap




Szerintetek mi lehet?

A mexikóiak kedvenc ufós weblapja a misterio.tv különös videót kapott nem régiben a facebookon keresztül. Ezen egy harmadik típusú találkozás szemtanúi lehetünk…

A videóval kapcsolatban csak annyi derült ki, hogy szeptember 20-án rögzítették este 20.30-kor, Mexikóban, valahol Acapulco környékén.

A helyszín egy vidéki hacienda (farm), ahol csirkék szaladgálnak az udvaron és egy fészer szerűség alatt fiatalok beszélgetnek. 

Ahogy a kamera a környéket pásztázza, egyszer csak felbukkan rajta egy földönkívüli lény, amint az embereket figyeli.

A következő körben azt láthatjuk, amint a lény éppen távozik és eltűnik a növényzet között. A fészerben ücsörgők is észlelik a fura látogatót és rohanva erednek a nyomába, jókora husángokkal a kezükben…

Az idegen entitás biológiai felépítése, összhangban áll a tipikus “kicsi szürke” idegenékkel, kétlábú, kicsi izomtömeggel, nincs látható ruházata, a feje sokkal nagyobb az emberénél, hosszú karjai vannak és feltűnően nagy szemei.

A videó közzététele után a mexikói ufóvadászok sok jelentést kaptak egy hasonló lény felbukkanásáról Mexikó különféle pontjain.

Egyelőre nem akarnak véleményt mondani a videó hitelességéről, de szerintük aligha elképzelhető, hogy valaki nyilvánvaló cél nélkül hamisítson egy ilyen felvételt.

Nekünk persze vannak kétségeink, például a felvételen látható digitális jelzések közt feltűnik a dgt cam 51-es jelzés. Miért pont 51-es, mint az 51-es körzet? Rejtett utalás?

A videó textúrája is kísértetiesen hasonlít egy bizonyos videószerkesztő szoftverek vizuális effekt-tárában található mintázatra. Egyáltalán manapság még vannak olyan kamerák, amelyek ilyen textúrával veszik fel a videót? 

A kamera vertikális mozgása is gyanús, hiszen a rögíztett kamerák nem lengenek ki fel-le mozgás közben. 

Ezért inkább tűnik úgy, hogy egy ember vette fel egy videó kamerával, amire később tették rá a digitális jeleket és a secu-kamera szerű sávos textúrát.

A lény pedig arányaiban inkább tűnik egy beöltözött embernek, mint valódi földönkívülinek.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Napiufo

ufó ufók földönkívüli


Megtekintések száma: 200401





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet