Idegen megaépítményt találtak az Óceán mélyén?

2016. július 3., vasárnap
Egy 13 és fél km-es azonosítatlan struktúrát találtak Mexikó partjaitól nem messze a vízfelszín alatt. A rejtélyes megaépítménynek ráadásul piramis alakja van.

Bármi is a 13 és fél km-es objektum, egyértelműen mesterséges eredetű. A természet nem dolgozik derékszögekkel, nem alakít ki ilyen piramisszerű éleket, tehát kizárt, hogy a természet formálta volna.

A piramisra emlékeztető alakzat mélyen van a Csendes Óceánban, így kissé nehézkes lenne oda kutatásokat szervezni, azonban az összeesküvés elmélet hívők biztosak abban, hogy az amerikai és mexikói kormány már megvizsgálta a helyszínt.

Az idegenekkel kapcsolatosan sok elmélet született, melyek azt feltételezik, hogy a minket látogató földönkívüliek nem is a csillagok közül érkeznek, hanem a vízfelszín alól.


piramis-infa-kamera Sokak szerint nagyon hasonlít a tájolása az Egyiptomban található piramisokéra...

A most felfedezett építmény hatalmas, közel 14 km átmérőjű,  leginkább egy egyiptomi piramisra hasonlít. Kitűnő megfigyelőállomás lenne egy idegen civilizáció számára.

Mexikóban nem ritka az olyan ufóészlelés, mely során arról számolnak be, hogy az idegen csészealjak a vízből tűntek elő, majd a vízbe alábukva váltak kámforrá. Az idegenek egyfajta rejtekhelyként használhatják a bolygó vízkészletét.

Más feltételezések szerint a létezésük egyik elengedhetetlen kelléke a víz, sokkal jobban kötődnek hozzá, mint mi emberek, ezért létesítettek vízalatti kolóniákat.

piramis-a-viz-alatt

Több érdekes, vízhez köthető jelenség is történt az elmúlt évtizedekben. 1963-ban egy ismeretlen eredetű objektumszáguldott végig a vízfelszín alatt körülbelül 150 csomós sebességgel.

1967-ben egy fénylő, körülbelül 30 méteres szivar alakú szerkezet világította be a tengert egyes szemtanúk, leírások alapján.

1982-ben pedig a Bajkál tónál láttak azonosítatlan repülő szerkezetet, vagyis ufót bizonyos szemtanúk.

Atlantisz?

Egyesek úgy hiszik, hogy a piramis talán nem is egy idegen komplexum, hanem akár az elveszett Atlantisz egy piramisa is lehet. Platón, a nagy görög gondolkodó hatalmas port kavart egy mesés gazdagságú, fejlett, hatalmas királyságról szóló történetével.

Akkorát, hogy majdnem 2500 évvel később tudósok még mindig kutatják ezt az egykor virágzó, mára már – állítólag – tengerbe temetett országot.

vizalatti-piramis-2

Rengeteg lehetséges helyszínről számoltak már be a tudósok, azonban mindeddig nem akadtak a  nyomára, így bármilyen lehetőség szóba jöhet.

Mások viszont úgy sejtik, hogy az óriási struktúra bár valóban egy piramis, nem Atlantiszhoz köthető, hanem egy Maja vagy Azték piramis, az elveszett időkből.

Bárhogy is van, a következő időszakban, hónapokban években odaszervezett kutatások feltételezhetően feltárják majd az igazságot...

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 15937

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet