Idegen szellemhajó látszik az űrbéli felvételen? - VIDEÓ

2018. január 9., kedd
Az ISS egyik felvételén valami olyan jelenség látható, ami aligha összetéveszthető egy egyszerű légköri jelenséggel. Egy űrben keletkező nukleáris robbanás, vagy egy idegen szellemhajó? A NASA egyes munkatársai szerint az idegenek már több évtizede látogatják a bolygónkat, és gyakran lehet látni őket a sztratoszférában.

A NASA mostanában gyakran próbál magyarázkodni a különféle idegen eredetű tárgyakat mutató felvételekről. 

Volt olyan eset, amiről nem is nyilatkoztak semmit inkább, így csendes hallgatásuk is nagyon uralkodó volt, máskor teljesen irreleváns magyarázatokkal álltak elő.

Amióta a Nemzetközi Űrállomásról (ISS) élő videókat lehet nézni, minden alkalommal megszakad az adás, ha egy azonosítatlan repülő tárgy jelenik meg a képernyőn.

Július 9-én is így történt, a NASA egy olyan videót kapcsolt le, ahol egy azonosítatlan, nagy sebességű tárgy közeledik a Föld felé.

okak szerint tud valamit a NASA és nem véletlen, hogy ezen rejtélyes felvételek mindig akkor vannak megszakítva, amikor feltűnik egy ismeretlen objektum rajtuk.

Egyesek egyenesen azt állítják, hogy a NASA titokban kooperál az idegenekkel, mi több, idegen és ember alkotta bázisokon közösen működnek közre.

Ne feledjük, hogy ezen felvetéseknek lehet alapja, hiszen több belső információ is arra utal, hogy az űrügynökség régóta tud az idegenek létezéséről.

Egy nemrégiben kikerült felvételen már egy egészen nagy, sok száz kilométer széles objektum, vagy jelenség látható. Tisztán kivehető a korong alak, ami lassan felsejlik, majd eltűnik az űr sötétjében.Többen többfélét gondolnak a látottakról. Van, aki szerint talán egy óriási, űrben felrobbanó nukleáris töltet lehet, melyet egy idegen tárgyra lőttek ki, míg mások szerint egy éppen álcázó rendszerét kikapcsoló idegen anyahajó látható a felvételen.

Állítólag több tesztrakétával végeztek idegen űrhajók. Sokszor olyan aktivitást is tapasztaltak, ami tisztázatlan indokkal történt. Egyesek szerint egyenesen hidegháborús helyzetben állunk bizonyos fajokkal.

Ebbe a különleges formába és fényjelenségbe aligha lehetne belemagyarázni valamiféle optikai csalódást, illúziót, de a hivatalos szervekhez köthető média platformok valószínűleg megpróbálják majd elsikálni az ügyet...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés iss


Megtekintések száma: 172184

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet