Idegen űrhajók által vájt árkok vannak az óceánok alján: idegen bázisok a Földön?

2021. november 18., csütörtök
Földönkívüliek lehetnek az óceánok mélyén, melyek bányász tevékenységet folytatnak. Titokzatos, furcsa nyomokat vettek észre a Google Earth óceán aljzatról készült felvételein. És ez még nem minden. 

A feltételeken feltűnik egy korong alakú tárgy is.

Korábban is nagyon erős volt a gyanú arra vonatkozóan, hogy az idegenek talán az óceánokban élnek, vagy legalábbis végeznek a mélyben valamiféle tevékenységet, mert az ufó észlelések egy igen nagy hányada óceánok környezetében történik.

Nem egyszer voltak például hajósok szemtanúi annak, amint egy diszkosz emelkedett ki a vízből, majd tűnt el a felső atmoszférában.

Most valami egészen szokatlan találtak a Google Earth óceán aljzatról készült felvételein, mely tovább erősítheti a gyanút.

Titokzatos jeleket, és széles, az iszapos üledékbe vájt árkokat találtak, melyeknek egyik végén egy óriási korong alakú tárgy látható.

A nemrég a Youtube-ra feltöltött felvételen jól látható a több kilométer átmérőjű tárgy, mely tagadhatatlanul mesterségesnek látszik.

A szkeptikusok szerint ezek a vájatok szonároki által hagyott vonalak, melyeket az arra járó hajók hagytak ott, ez azonban szinte teljesen kizárt, mert a mélyedéseken jól látszik, hogy azok szélei árnyékot vetnek, vagyis az iszapos üledék ténylegesen fel van túrva körülötte.

Lehet, hogy az idegen csészealj egy lezuhant roncs, és a vájatok azért keletkeztek, mert még a vízbe zuhanva, az iszapba süllyedve is megpróbált még utoljára manőverezni, kijutni a mélyből.

Bolygónk vízfelülete hatalmas, így könnyen megeshet, hogy más helyeken is lehetnek vízbe zuhant csészealjak, vagy űrhajó roncsok.

Óceánjaink mélyén folyik az idegenek bányász tevékenysége?

Az ufó kutatók sokkal valószínűbbnek tartják azt, hogy az idegen korong, meghatározott céllal, azaz nem baleset következtében van a mélyben.

Az általa vájt árkokból ítélve valószínűleg közlekedik a felszínen, ez pedig azt sejteti, hogy egy számunkra ismeretlen tevékenységet végez ott. Az idegenek talán bányásznak az óceánjaink mélyén. A felszínen ezt nem tehetik meg, hiszen azt mindenki észrevenné, ezért a mélyben termelik ki Földünkből a különböző ásványi erőforrásokat.

Logikus lépés lenne a részükről, hiszen az emberiség még ma sem ismeri az óceánok nagy részét, pláne azt, hogy pontosan mi van a mélyben, így a különböző csészealjak gond nélkül el tudnak rejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Sokak szerint a világ legmélyebb pontján, a Mariana-árokban egy egész űrhajó flotta végez bányászati kitermelő tevékenységet titokban.

Az árkot nem tudjuk kellően monitorozni, sőt, még csak arról sincs elég információnk, hogy milyen ökoszisztéma élhet a mélyén, vagy hogy pontosan melyik a legmélyebb pontja a jelenleg ismert Challenger szakadékon kívül.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 81264

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet