Idegen űrhajók által vájt árkokat fedeztek fel az óceán alján?

2016. május 23., hétfő
Földönkívüliek lehetnek az óceánok mélyén, melyek bányász tevékenységet folytatnak. Titokzatos, furcsa nyomokat vettek észre a Google Earth óceán aljzatról készült felvételein. És ez még nem minden. A feltételeken feltűnik egy korong alakú tárgy is.

Korábban is nagyon erős volt a gyanú arra vonatkozóan, hogy az idegenek talán az óceánokban élnek, vagy legalábbis végeznek a mélyben valamiféle tevékenységet, mert az ufó észlelések egy igen nagy hányada óceánok környezetében történik. Nem egyszer voltak például hajósok szemtanúi annak, amint egy diszkosz emelkedett ki a vízből, majd tűnt el a felső atmoszférában.

Most valami egészen szokatlan találtak a Google Earth óceán aljzatról készült felvételein, mely tovább erősítheti a gyanút.

Titokzatos jeleket, és széles, az iszapos üledékbe vájt árkokat találtak, melyeknek egyik végén egy óriási korong alakú tárgy látható. 

A nemrég a Youtube-ra feltöltött felvételen jól látható a több kilométer átmérőjű tárgy, mely tagadhatatlanul mesterségesnek látszik.

A szkeptikusok szerint ezek a vájatok szonároki által hagyott vonalak, melyeket az arra járó hajók hagytak ott, ez azonban szinte teljesen kizárt, mert a mélyedéseken jól látszik, hogy azok szélei árnyékot vetnek, vagyis az iszapos üledék ténylegesen fel van túrva körülötte.

Óceánba zuhant csészealj

Lehet, hogy az idegen csészealj egy lezuhant roncs, és a vájatok azért keletkeztek, mert még a vízbe zuhanva, az iszapba süllyedve is megpróbált még utoljára manőverezni, kijutni a mélyből.

Bolygónk vízfelülete hatalmas, így könnyen megeshet, hogy más helyeken is lehetnek vízbe zuhant csészealjak, vagy űrhajó roncsok.

ufo-az-ocean-aljan-2

Óceánjaink mélyén folyik az idegenek bányász tevékenysége?

Az ufó kutatók sokkal valószínűbbnek tartják azt, hogy az idegen korong, meghatározott céllal, azaz nem baleset következtében van a mélyben.

ufo-az-ocean-aljan-3

Az általa vájt árkokból ítélve valószínűleg közlekedik a felszínen, ez pedig azt sejteti, hogy egy számunkra ismeretlen tevékenységet végez ott. Az idegenek talán bányásznak az óceánjaink mélyén. A felszínen ezt nem tehetik meg, hiszen azt mindenki észrevenné, ezért

a mélyben termelik ki Földünkből a különböző ásványi erőforrásokat.

Logikus lépés lenne a részükről, hiszen az emberiség még ma sem ismeri az óceánok nagy részét, pláne azt, hogy pontosan mi van a mélyben, így a különböző csészealjak gond nélkül el tudnak rejtőzni a kíváncsi szemek elől.

ufok-az-egen

Sokak szerint a világ legmélyebb pontján, a Mariana-árokban egy egész űrhajó flotta végez bányászati kitermelő tevékenységet titokban.

Az árkot nem tudjuk kellően monitorozni, sőt, még csak arról sincs elég információnk, hogy milyen ökoszisztéma élhet a mélyén, vagy hogy pontosan melyik a legmélyebb pontja a jelenleg ismert Challenger  szakadékon kívül.

ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 9798

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet