Idegen űrhajók járnak közöttünk, a Föld légköre nyüzsög az idegen létformáktól egyes jelentések szerint!

2017. december 16., szombat




Az utóbbi években számtalanszor láttak óriási űrjárműveket, csészealjakat, fénylő diszkoszokat az égen, és a légkör felsőbb rétegeiben a Föld lakói, sok esetben még a hatósági szervek is találkoztak azonosítatlan repülő tárgyakkal. 

A NORAD titkos aktái között kutakodva pedig kitűnik, hogy ők maguk is elismerték, hogy megfigyeltek, üldöztek, sőt, még be is fogtak ilyen ismeretlen szerkezetet. Az idegenek köztünk járnak?

Titkos katonai szervezetek által működtetett szerkezetek, vagy idegen világokból érkezett űreszközök? E-két kérdés között vitáznak az emberek az utóbbi években, ugyanis az elmúlt 5-10 év termése azonosítatlan repülő szerkezetek tekintetében rendkívül nagy.

Az elmúlt hetekben, hónapokban többször kerültek napvilágra kétes eredetű, és olyan felvételek is, melyekről nem lehetett megállapítani azt, hogy manipulációk.

Tény, hogy az amerikai lakosság több mint fele hisz abban, hogy léteznek idegen lények a világegyetemben, jelentős hányaduk ebből pedig úgy hiszi, köztünk járnak, meg is figyelnek minket, vagyis jelen vannak Földünkön.

Nemrég egy malajziai kis falu felett tűnt fel egy óriási idegen űrhajó. Pontosabban azt nem tudni hogy idegen-e mert többen többféle teóriával álltak elő a látottakra vonatkozóan.

A videón jól látni, amint egy viszonylag nagy méretű, gyorsan forgó diszkosz halad el az alaposan meglepődött falu felett,

ahol a helyiek döbbenten nézték végig az eseményeket. Egyesek szerint idegen lények által vezetett jármű lehetett, mely éppen kikapcsolt álcázóberendezéssel repült el a falu felett, mások viszont úgy vélik, talán egy szupertitkos katonai technológiát teszteltek.

Egy másik esetben Yorkshire-ben kapott lencsevégre egy kiránduló család egy szintén rendkívül érdekes objektumot, mely nem hasonlított semmiféle korábban látott vagy megszokott repülő szerkezetre.

A felvételt egy amerikai optikai fizikával foglalkozó amerikai hadseregben korábban szolgáló szakember is megvizsgálta, de azt nyilatkozta, hogy az objektum túl messze van, vagy túl kicsi ahhoz, hogy egyértelműen azonosítani lehessen, hogy pontosan mi is.

Ijesztő gondolat abba belegondolni, hogy idegen lények látogatják úgy a bolygónk felszínét, hogy el képesek tűnni ha akarnak, és szemmel láthatóan minden létező hatóság és kormány következetesen letagadja a létezésüket.

A NORAD is tud valamit, ebben biztoska lehetünk.

Nemrég robbant a hír szinte bombaként, hogy a NORAD vizsgálódott a légkörben röpködő azonosítatlan tárgyak ügyében, ezzel akaratlanul is elismerve, hogy van valami odakinn, amit az emberiség még nem ismer. A titkos jelentések rengeteget beszélnek különféle ufó észlelésekről Amerika felett.

A NORAD által később kibocsátott jelentések szerint ezek egy részét komolyabban is megvizsgálták, és nem tudtak magyarázatot adni arra, hogy emberi vagy idegen technológiával készült tárgyról van-e szó.

Még jobban mélyíti a rejtélyt a tény, hogy az információk egy jó része titkos, és ég a NORAD sem nyilatkozik az ügyben. A jelentések szerint ugyanis ezekből az azonosítatlan tárgyakból nem egyet be is mértek, sőt, el is fogtak.

Ezekből a szigorúan titkos jelentésekből egyértelműen kiderülne, hogy idegen civilizáció által irányított járművekről van-e szó, de a kormány ezeket az aktákat el akarja tusolni, nem akarják nyilvánosságra hozni őket.

Az elmúlt öt éves periódusban közel 1800 idegen objektumot követtek nyomon a radarokon, több esetben vadászgépekkel meg is közelítették azokat.

Ebből az 1800 esetből 75 olyan eset volt, amikor befogásra is sor került.

Így nevezik a NORAD-nál azt a hadműveletet, amikor két, vagy több vadászgépet küldenek az objektum közvetlen közelébe, hogy jobban szemügyre vegyék a tárgyat, és ha veszélyt jelent a lakosságra, vagy a környezetre nézve, lelőjék.

Hamarosan felvehetik velünk a kapcsolatot

Sokan úgy hiszik, hogy az idegenek szándékosan mutatkoznak egyre többször, egyre több helyen a világ minden táján. Így akarják előkészíteni az első kapcsolatfelvételüket, melyet széles körben ejtenének meg.

Mert valójában a kormányzatokkal, háttérhatalmakkal már réges-régen felvették a kapcsolatot, mi több, különféle együttműködések - technológiai, gazdasági - jöttek létre.

Azonban akkoriban még úgy gondolták, a Föld lakossága nem áll készen a létezésük bejelentésére, de ez hamarosan megváltozhat, az emberiség felnő ahhoz, hogy társadalmilag ne érje sokként a bejelentés, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

Az idő tehát afelé dolgozik, hogy egy nap ezek a rejtetten már az életterünkben élő lények megmutassák magukat a világnak, és lesz majd döbbenet...

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek


Megtekintések száma: 159654





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet