​Idegenek a Holdon: A FIGYELŐK civilizációja tartja szemmel a Földet

2022. szeptember 25., vasárnap
Régóta szemmel tartanak minket, méghozzá közvetlenül a Holdról.

Az USA kormánya tud róluk, sőt, egy kooperáció is kialakult, melynek részelteiről nem tájékoztatták a közvéleményt.

Egy olyan királyság létrehozása kezdődött el 50 évvel ezelőtt, melynek célja a Hold sötét oldaláne gyfajta titkos birodalom létrehozása volt.

A Hold felszín alatti barlangjairól nemrég az is kiderült, hogy lakhatóak, szobahőmérséklet uralkodik bennük, méghizzá tartósan, itt van a hír azoknak, akiknek kétségei támadnának:

https://raketa.hu/az-ember-a-holdon-barlangokban-elhet

Minden összevág!

Rég tudnak róla, ezek a felfedezések egyszerűen csak most lettek “időzítve” a közvélemény elé tárva.

Ezek a barlangok régóta LAKOTT barlangok, a NASA elhallgatott missziók keretében hatalmas kiterjedásű hálózatokat hozott létre bennük.

Minden bizonnyal a Holdon létrehozott városok, felszín alatti létesítmények okozzák az égitesten tapasztalt, a mai napig megmagyarázhatatlan fényjelenségeket, gázkitöréseket is:

A Hold sötét oldalát nem lehet a Földről megfigyelni, mivel az mindig az űr felé néz, ez pedig tökéletes hely arra, hogy egy alternatív civilizációt hozzanak létre rajta.

John Lear állításai korábban már bejárták a netet, a colt CIA közeli kapcsolattartó azt mondta, hogy információi vannak arról, hogy a Holdon egy legalább 250 milliós lakosú kolónia él.

Ezeknek egy része pedig nem emberi “állampolgára” a Holdnak, hanem őslakos, azaz a Hold az eredeti otthonuk.

Az emberi faj az elmúlt 50 évben “vándorolt” be a Holdra – állítja.

A Holdon őslakos faj a FIGYELŐK faja, akik már évmilliók óta itt tartózkodnak az égi kísérőnkön egy igen szűk kolóniában. Mindössze 170 millióan lehetnek, és a feladatuk, hogy figyeljenek minket.

Szemmel tartsák az emberiséget, és ha kell, ha súlyos irányt vesz a fejlődésünk, akkor beavatkozzanak.

Korábban ezt gyakran megtették, de a modern ember esetében szeretnék még néhány száz, vagy ezer évig elkerülni a kapcsolat felvételt, legalábbis addig, míg az emberi faj egy magasabb civilizációs szintre nem jut, hogy készen álljon az első kapcsolat felvételre.


Megtekintések száma: 27844

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet