Idegenek a Holdon: milliós létszámú kolóniák vannak az égitest sötét oldalán?

2018. január 15., hétfő




A NASA titkos aktái hátborzongató dolgokról árulkodnak.

A NASA az Apollo-missziókat követően nem véletlen nem utazott soha vissza a szomszéd égitestre, Földünk kísérőjére.

És arra is rendkívüli időt kellett várni, hogy a Hold sötét túloldaláról fotókat készítsenek műholdas úton.

Ezeken a felvételeken meglehetősen sok retusáció nyomát vélték egyes szakemberek fölfedezni, ami felvetett a gyanút, hogy a NASA titkol valamit.

Az Amerikai Űrügynökség titkos aktái szerint - melyet volt munkatársak szivárogtattak ki - az Apollo programok végén döntés született: szándékosan kerülni kell a Holdat.

A Holdon ugyanis értelmes földönkívüli élet nyomát fedezték fel, és erről annak idején Neil Armstrong és Buzz Aldrin is tudott...

Senki sem mondhatott azonban semmit. Ezzel ugyanis saját magukat és családjuk életét sodorták volna rendkívüli veszélybe. Nem véletlen, hogy annak idején az első ember, Gagarin is látott valamit az űrben.

Sokági nem beszélt róla, aztán a barátai szerint azt fontolgatta, hogy mégis a nyilvánosság elé áll, és elmondja a világnak az igazat. Ezt követően nemsokkal halt meg egy tragikus "balesetben".

Több ízben jelentették már ki a NASA-hoz köthető bennfentesek, hogy földönkívüliek háborúja: UFO-roncsok hevernek a Hold sötét oldalán.

Erről már az első néhány Apollo-missziót követően tudtak, és folyamatos feltárásokat is végeztek titokban, titkos űrmissziókon keresztül.

A roncsok nem véletlen vannak jelen a Holdon. A múltban egy globális, csillagközi háború mehetett végbe, mely a holdi kolónia egy részét elpusztíthatta.

Az idegenek pusztító összecsapásai leginkább az űrben és a Hold közelében zajlottak. Már a kutatóknak is feltűnt, hogy a Holdunkon szokatlanul sok meteoritkráter található. 

Érdekes módon a Földön azonban ehhez képest elenyésző a mennyiségük, még ha az eróziót is figyelembe vesszük…

A titkos jelentések szerint ma is élnek idegen civilizációk a Hold sötét oldalán, amit a NASA nem akar felfedezni, mivel maga a NASA is rendelkezik a Hold túloldalán bázisokkal.

Az elkövetkező évek nagy kérdése lesz, hogy vajon fel fogják-e fedni a teljes igazságot, vagy hagyják, hogy a Hold túloldalára készülő Kína maga győződjön meg a dolgokról...

OSZD MEG másokkal is! 

ufók földönkívüliek nasa idegenek összeesküvés hold


Megtekintések száma: 123347





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet