Idegenek a Marson: oroszlánt ábrázoló szobor egyezhet egy Marson talált lelettel?

2019. március 21., csütörtök
Perdöntő régészeti lelet kerülhetett elő, mely megváltoztathatja a Mars és az emberiség történelmét?
Egy olyan felvételre bukkantak, mely a Marson készült, éd kísérteties hasonlóságot mutat valami mással, amia Földön is megtalálható.

Ez pedig azért ennyire fontos és hátborzongató, mert erre perpillanat nincs logikus magyarázat.

Hacsak nem függ össze valahogy a marsi civilizáció és az emberiség múltja...

A napvilágot látott felvételen egy oroszlánt ábrázolő faragás látható a Vörös bolygó homokjában heverve. Az egészet a NASA Curiosity Roverje rögzítette.

Azonnal napvilágot is láttak olyan pletykák és elméletek, miszerint ez egy a Marson élt ősi civilizáció egykori nyoma lehet. Ha így van, akkor kísérteties hasonlóságokat mutat az Egyiptomban is fellelhető szobrok egyikével, mely egy oroszlánt ábrázol.

Mindez véletlen lenne? Kötve hisszük!A szakértők bár tagadják, sokak szerint nem csak a hasonlóság teljesen egyértelmű, de egyúttal az is, hogy ez mesterségesen létrehozott alakzat.

A geológiai folyamatok aligha hoznak létre olyan macskafejet, melyen még a vonások és az arc is kivehető.

A legérdekesebb kérdés azonban az, hogy miért ott és miért oroszlán? Számos teória létezik a paleoasztronautikában arról, hogy az egyiptomi civilizáció - és így az emberiség is - valójában az ősi Marsról származik.

Az egyiptomiaknak lehetett olyan magasan fejlett technológiájuk, hogy ők mentek el a Marsra, és hagyták hátra nyomaikat a vörös bolygón. De az is lehet, hogy eleve ott jött létre a pre-egyiptomi civilizáció, az ős-emberiség.

A NASA korábban már elszólta magát az ügyben.

Chris McKay, a NASA kaliforniai Mountain View-i Ames Kutatóközpontjának biológusa volt, azt állította, hogy a NASA meg van győződve arról, hogy volt élet a Marson, és ez egy fejlett civilizáció otthona volt.

Akárhogy is, egyre több olyan lelet kerül elő a Vörös bolygón, ami az emberiség eddig eltitkolt múltjáról mesél...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes rejtélyek földönkívüliek mars marskutatás idgeen ősi idegen civilizáció idgebeek


Megtekintések száma: 55085

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet