Idegenek a Nap körül? Egyre több bizarr, azonosítatlan objektumot észlel a NASA a csillagunk közelében

2018. augusztus 5., vasárnap
A NASA egyértelműen titkol valamit a Napunkkal kapcsolatban.

Egyrészt a napfigyelő műholdak nyilvános adatbázisa rengeteg olyan képetz taratlmaz, amin látható valami, ami nem odavaló.

Másrészt ezek az anomáliák egészen biztosra vehetően nem lencse vagy kamerahibák, mivel mozognak, sőt, gyakran irányt is váltanak.

Itt tehát többről van szó.

Számos belső információ látott már napvilágot korábban is arról, hogy a Napunk egy lakott csillag lehet, vagy a nap közelében egy hatalmas földönkívüli bázis húzódhat.

Feltehetően az idegenek azért tanyáznak a Nap körül, hogy folyamatosan elszívják annak energiáját: talán ez okozza a szélsőséges időjárást világszerte?

Scott C. Waring szerint egy furcsa űrbéli objektum 2018. 07. 10-én egyenesen a Nap belsejéből szállt elő, ez okozhatta az anyagkidóbódást is.

Pont olyan, mint amikor valami nagy sebességgel tör elő a felszín alól

Ha egy idegen faj képes nagy távolságokat megtenni az űrben egy bolygó méretű űrhajóval, akkor több millió évvel fejlettebbeknek kell lenniük nálunk. 

Ha ez így van, akkor arra is képesek lehetnek, hogy olyan szerkezeteket, vagy védőmechanizmusokat használjanak, amelyek ellenállnak a Nap belsejében forrongó, többmillió fokos hőmérsékletnek.

Egyes sejteések szerint hasznostják is a hihetetlen mennyiségű energiát, és ezáltal képesek az univerzumban bárhová utazni…

Nem ez az első eset, hogy valami oda nem illő objektumot vélnek felfedezni a napfigyelő műholdak fotóin az UFO-vadászok. Bár a NASA nem nyilatkozott a “felfedezésekről”, alighanem már tele lenne vele a sajtó, ha valóban idegenek űrhajói lennének… 

Talán van ésszerű magyarázat is a látottakra…

Mindenesetre a NASA több ízben küldött már a Nap felé szondákat, volt, amelyik örökre elhallgatott, de titkos pentagonból származó dokumentumok állítása szerint titokzatos rádiójeleket sikerült fogni a Nap mögül.

Ha ez tényleg így volt, az alátámaszthatná azokat a korábbi teóriákat, miszerint egy másik égitest, egy lakott bolygó keringhet a Napunk mögött, annak takarásában...

OSZD MEG másokkal

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 47034

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet