Idegenek élnek a Marson? Rejtélyes fénypontokat észleltek egy kráter mélyén

2016. június 11., szombat
Bizarr fények jelentek meg az egyik marsi kráterről készült felvételen. A kráter sötétjében egyértelműen világító objektumok egyértelműen nem lehetnek a természet művei, de senki sem tudja hogy mik lehetnek. Idegen űrhajók, esetleg egy kráterben megbújó marsi kolónia?

Olyan mesterségesnek látszó fényeket fedeztek fel az egyik marsi felszínt ábrázoló felvételen, melyek nem írhatóak a fény-árnyék játék hatásának számlájára.

Három darab apró fényforrás szúrható ki az egyik kráterben, melyek világítanak a sötétben.

Egy negyedik, nagyon halvány és kicsi fényforrás is látszik a képen. Mindenki azt találgatja, hogy mik lehetnek.

Több elképzelés is született. Az egyik teória szerint idegen struktúrák, városok fényei lehetnek. Az idegenek talán a mély, a nap által ritkán megvilágított kráterekben alakítottak ki életteret maguknak.

fenyek-a-marson

Ez megmagyarázná, hogy hogyan találtak a bolygón és annak légkörében biológiai folyamatokra utaló szerves anyag származékokat a közelmúltban.

Az idegenek által nyitottabb kutatók szerint valóban elképzelhető, hogy valamiféle mikrobiológiai, netán biológiai folyamat létezhet jelenleg is a Marson. Sokan földalatti életformákra, férgekre, bogarakra tippelnek, bár erre még nincsen senkinek sem közvetlen bizonyítéka.

A föld mélyén élhetnek az idegenek

Közvetett bizonyítékként szolgál viszont több olyan a Marsról származó meteorit, melyekben apró járatokat, élőlények által várj lyukakat találtak.

ALH84001A leghíresebb meteorit mely a Marsról származik az ALH84001 elnevezésű űrszikla, melynek vizsgálatakor szerves baktériumok maradványaira, fosszíliáira bukkantak.

Összehasonlítva egy Földön talált sziklával, és a benne található baktérium maradványokkal, jól átható, hogy kísértetiesen hasonlítanak a marsi kőzetben talált anomáliák a Columbia Rivernél talált bazaltos kőzetben megbújó formációkra.

AZ ALH84001 mintegy 13 000 évig heverhetett az Antarktisz fagyos jégvilágában, míg rábukkantak. Anyaga körülbelül 4,5 milliárd éves, s hogy mikor robbant ki a Mars felszínéből, azt pontosan nem lehet megmondani. A kő erről hallgat, s amit eddig elárult magáról, azzal alaposan egymásnak ugrasztotta a szakembereket.

A legizgalmasabbak azonban talán azok az apró, jellegzetes magnetitkristályok (Fe3O4), amelyekhez hasonlókat a Földön csak élő szervezetek (egyes baktériumok) képesek előállítani.

Fejlett idegen civilizáció

Nem csak az egyszerű, kezdetleges szinten lévő élet tudja megmagyarázni a bolygón mért különféle anyagokat, melyek szerves eredetűek is lehetnek.

Több korábban a NASA berkeiben dolgozó szakember azt állítja, hogy a bolygó felszínéről

rengeteg olyan fotó készült, melyeket végül nem hoztak nyilvánosságra, mert azokon különféle struktúrák, egyértelműen beazonosítható mesterséges alakzatokat, piramisokat, kupolákat ábrázoltak.

[caption id="attachment_4415" align="aligncenter" width="740"]marsi-varos Marsi város struktúrái.[/caption]

Ezek a felvételek egyértelműen bizonyították, hogy a Marson a múltban egészen biztosan volt egy fejlett civilizáció. Egyes feltételezések szerion ráadásul ez  a civilizáció nem volt más, mint az emberiség.

Ezek a feltételezések már régóta élnek, több kutató sem veti el azt a lehetőséget, hogy az emberiség talán a Marson fejlődött ki, és egy csillagközi hajótörés következtében  - mely során a Mars lakhatatlanná vált - költöztünk át a Földre.

Amíg a  NASA nem teszi közzé a rengeteg retusálatlan, eltitkolt felvételt, mely bizonyító erejű lenne a Marsi életre vonatkozóan, addig is maradnak erős feltételezések, elfeledett teóriák.

OSZD MEG A CIKKET ISMERŐSEIDNEK IS

mars összeesküvés élet a marson élet más bolygókon markutatás


Megtekintések száma: 5508

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet