Idegenek élnek a napban?

2016. március 19., szombat




Egy új elmélet szerint az idegenek a naprendszer egyetlen csillagjának a belsejében élnek: a mi napunkban. Bizarr, és roppant érdekes elmélet, az már egyszer biztos. Több kutató osztja azt a teóriát, miszerint valami nincs rendben a napunkkal. Egyes jelek arra utalnak, hogy nem más, mint egy gigantikus mesterséges objektum.  

Szokatlan napjelenségek

A nappal kapcsolatban rengeteg a rejtély, sokmindent nem tudnak megfejteni a tudósok. A napkitörések oka bár már ismert, tudományosan nem 100%-ig bizonyított.

Arról nem is beszélve, hogy egyes napkitöréseknél előfordult már, hogy – mesterséges - radioaktív sugárzást is mértek.

A napkitörések gyakorisága is nagyon érdekes, mert a kutatók megfigyelték, hogy viszonylag szabályos – a véletlennel nem magyarázható – időközönként hol felerősödik a napkitörések sorozata, hol alábbhagy. Egy ízben már az is előfordult, hogy egy óriási átmérőjű – több ezer km-es – űrhajót láttak a nap közvetlen közelében. anyahajo-a-nap-korul Szem­fü­les ufó­va­dá­szok négy év alatt harmadik alkalommal figyelték meg a hihetetlen jelenséget! Legutóbb 2016 január 26-án, kedden jelent meg a furcsa objektum. Hogy mi lehetett, arról mindenki csak találgatott, hivatalos magyarázatot nem kaptak az emberek. A Jupiter nagyságú gigantikus tárgy 2012-ben, mintha a Nap energiáját szipkázta volna.A képkockákon látszik, hogy egy görbült felület forog együtt a Nap felszínével azonos sebességgel, és egy hatalmas, több Föld méretnek megfelelő plazmaoszlop köti össze ezt az objektumot a Nap felületével. Később elszakad tőle, és eltűnik a sötétségben.

2016 január 26-án ismét megjelent a bolygó méretű energiazabáló, ezúttal azonban a látószög miatt nem látszott az energiacsapolás nyalábja.

Később több űrügynökség is próbált reagálni a jelenségre, hiszen mégis csak több százezer ember látta, és olvasta a hírekben hogy mi történt: optikai illúzió, valójában nincs is ott semmi. napkitores Természetesen a légből kapott magyarázkodást senki sem hitte és hiszi el azóta sem. Az objektumot a NASA képein még most is látni, ha valaki elég szemfüles, és hajlandó egy picit kutakodni az amerikai űrügynökség képtárában.  

Csillagközi karbantartás volt?

Ha a nap valóban egy idegen objektum, felmerül a kérdés, a Föld kezdete óta velünk van-e és mi a céljuk vele az építőinek. Mivel a dolog annyira régen történ, nem tudni, hogy mikor került a nap, mint mesterséges objektum a helyére. Persze azzal mindenki tisztában van, hogy a nap nélkül lényegében a naprendszer sem jöhetett volna létre, hiszen körülötte forognak a bolygók.

A naprendszer kialakulásának hajnalán kerülhetett oda tehát, feltehetőleg teremtő, megfigyelő céllal.

A nap ezen teória szerint egyfajta óriási irányító központként funkcionál, ahonnan az egyes naprendszerek –mint különálló csillagközi rezervátumok – életét figyelemmel kísérik, és ha kell, be is a avatkoznak. dinoszauruszok A dinoszauruszok kihalásának legnépszerűbb elmélete a 65 millió évvel ezelőtti aszteroida becsapódás, és az azt követő természeti kataklizma. Akadnak kutatók, akik viszont úgy vélik, nem ez okozta a dinoszauruszok vesztét, hanem a szokatlan naptevékenységek. Az éghajlat megváltozott, nem volt elég élelem a növények pusztulása miatt a növényevők számára, így azok száma is megcsappant, illetve az őket fogyasztó húsevő dinoszauruszoké is.

A napnak globális hatása van a Földre. Nyomorba, vagy a kihalás szélére lehet vele taszítani bármilyen földi ökoszisztémát.

Innen már csak egy lépés továbbgondolni: mi van, ha a dinoszauruszok kihalása egy előre meghatározott esemény volt? dinoszauruszok-es-idegenek Az óriási anyaghajóra visszatérve, mely a nap energiáját szipkázza el: az elmélet hívői szerint lehet, hogy ez az energia leszívás egyfajta időnként lezajló karbantartás a nap körül. Ahogyan mi is időnként karbantartjuk az űrállomást, úgy az idegenek is elvégzik a szükséged feladatokat a gigantikus méretű álcájuk körül.    

Fegyverként is használják

Az idegenek a napból vezérelt célzott naphullám fegyverrel lényegében bármikor visszaküldhetnek minket a kőkorszakba. Ahogyan a dinoszauruszokat, úgy minket is pillanatok alatt eltüntethetnek a Földről. Feltehetőleg nem áll szándékukban, mert már rég megtették volna. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a dinoszauruszok sem azonnal pusztultak ki. napkitores-2 Lehet az is, hogy egyfajta mellékes jelenségről van szó, mint egyfajta melléktermék. A napkitörések eszerint a nap mesterséges belső szerkezetének végterméke.  

Bejárat a nap felszíne alá?

Egy nemrég előkerült felvételen egy lelkes kutató szerint valami olyan anomáliát láthatunk, melyet nem lehet lencsehibákkal, vagy pixelhibákkal megmagyarázni. A NASA hivatalos magyarázatot nem adott a videón látott felvételen szereplő hosszú, óriási fényességű anomáliáról. Ha kapnánk tájékoztatást, akkor is valószínűleg elintéznék annyival, hogy optikai illúzió, vagy képhiba.

A valóság azonban sokak szerint az, hogy ez lehet a nap belsejébe vezető bejárat. Egy mesterséges kapu, mely óriási, mondhatni gigantikus méretekkel rendelkezik.

Ezen a kapuin át közlekednek ki és be az idegen űrhajók. Mivel a nap olyan fényes, hogy még műszerekkel is csak az elmúlt évtizedekben vagyunk képesek közvetlen környezetét vizsgálni, ezért ezek az idegen objektumok mindeddig rejtve maradtak előlünk. bejarat-a-napon A nap mögé látni, vagy annak belsejébe pedig még mindig nem vagyunk képesek, ez rengeteg találgatásra adhat okot azt illetően, hogy pontosan mi is található a belsejében. A hivatalosan elfogadott elméletek szerint a nap belseje nagyrészt képlékeny plazmából áll. A különböző szélességi körön levő területei eltérő sebességgel forognak; az egyenlítői területek 25, míg a sarkvidékek csak 35 naponként fordulnak körbe. Az eltérés miatt erős mágneses zavarok lépnek fel, amelyek napkitörések és – különösen a mágneses pólusok 11 évente bekövetkező felcserélődésének idején megszaporodó – napfoltok kialakulásához vezetnek. Ha már napfoltok. A napfoltok sokak szerint természetes jelenségek a napon, azonban mutathatnak mesterséges aktivitást is.

Az időnként leálló alrendszerek, az idegen technológia tökéletlenségei miatt is bekövetkezhetnek.

Mivel a nap közepébe sem látunk bele, nem tudhatjuk teljes bizonyossággal, hogy pontosan mi van benne.  

Rejtélyes objektumok a nap körül

A nap körül gyakran járőröznek olyan tárgyak, melyek egyértelműen nem természetes képződmények. ha ugyanis üstökösök, meteorok lennének, nem szabályos időközönként jelennének meg, és nem is ilyen alakkal rendelkeznének urhajo-a-nap-korul A fenti fotót a nap körül készítették, melyen jól látható egy oda nem illő, hosszúkás objektum. Egyértelműen nem meteor. Olyan, mintha hajtóművei lennének, melyből hajtóanyag lövell ki.

Bármi is az, nem ember juttatta a nap közelébe.

Mindenképp magas fejlettségi szintet feltételez az objektum létezése, mert ilyen távolságban már nagy a nap hője, és így olvasztó hatása, a sugárzásról nem is beszélve. A lenti képen szintén egy szokatlan, oda nem illő anomália látható, de ezt már jóval nehezebb észrevenni. Feltehetőleg ugyanarról az anyahajóról lehet szó, ami a nap energiáját szívja el. ufo-a-nap-korul Egy sötét korong sejlik fel a nap horizontján. Az objektumot nem világítja meg a fény, ezért válik láthatóvá a közepe. Feltehetőleg nagyon erős pajzs védi, mert ebben a közelségben a nap pillanatok alatt megolvasztaná, olyannyira erősen, hogy el is párologna anyaga. Nem egy ízben készítettek már felvételeket komplett űrhajó flottákról a nap közelében.urhajoraj-a-nap-korul A képen látható flotta például három űrhajóról állt, melyeket nem sikerült azonosítani. A NASA az ilyen felvételekre csak legyint, és azt mondja pókerarccal, hogy csak optikai hibák, vagy üstökösök. De az üstökösök háromszög alakba szoktak rendeződni? És képesek szabályos időközönként keringeni a nap körül, bonyolult manővereket megtéve? A kérdés nyitott: mi lehet a nap körül? Tényleg csak a szemünk csal meg minket? Vagy van ott valami amiről még nem tudunk?


Megtekintések száma: 14696





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet