Idegenek landoltak Argentínában?

2017. március 27., hétfő




Valami teljesen váratlan zavarta fel egy argentin kisváros csendjét.

Az este még 2017. március 13-án történt, de egy egész argentin kisváros életét megváltoztatta. A városka lakói ugyanis gyanútlanul ébredtek fel aznap reggel, majd megdöbbenve tapasztalták, hogy a helyi repülőtéren 3 egymással tökéletesen egyező gabonakör tűnt fel.

Pontosabban nem gabonakör, hiszen itt nem volt semmi elvetve, sem kukorica, sem más egyéb, csak egy tiszta, rendben tartott füves területről volt szó.

Azonban a körök jellege, és rejtélye is arra utalt, hogy gabonakörökkel van dolguk.

Carmen de Areco lakosai nem tudták mire vélni a jelenséget, mivel az éjszaka folyamán senki sem hallott, vagy érzékelt semmit, még a repülőtér közvetlen közelben sem. Annak ellenére sem, hogy ez a jelenség egyetlen éjszaka alakulhatott ki, mert előző nap még nem volt ott.

A 3 darab kör alakú szimbólum teljesen azonos, és a hírek szerint centire pontosan megegyeznek egymással, és mértanilag tökéletes kört alkotnak.

A tény, hogy senki sem hallott semmit, és az, hogy a körök mértanilag pontosak, felvetette az idegenek landolásának lehetőségét.

Több ufó szakértő szerint ugyanis feltehetően repülő korongok szálltak le a repülőtéren egy titkos hadművelet keretében, vagy csak azért, hogy elrejtőzzenek, talán az őket üldöző légvédelmi erőktől.

Arról nincs hír, hogy a helyszínen végeztek-e radioaktív sugárzásmérést, ugyanis az ilyen leszállóhelyeken rendszerint még napokon, heteken keresztül kimutatható valamennyi sugárzás, mely mindig ismeretlen forrásból származik.

Egyes szakértők a helyszínre vonultak az információink szerint, és mintákat vettek a talajból, hogy megállapítsák, a talajban érzékelhető-e jelentősebb radioaktív sugárzás.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 88942





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet