Idegenek okozták a vulkánkitörést?

2016. február 14., vasárnap




Egy különös, csészealj alakú tárgyat láttak a Colima vulkán felett közvetlenül azelőtt, mielőtt kitört.

Mi van, ha éppen az idegen objektum okozta valahogyan a vulkánkitörést? Az összeesküvés elméletek hívői szerint nem kizárt, hogy az ilyen és ehhez hasonló vulkánkitöréseket mind-mind mesterségesen idézik elő a levegőben elrepülő ufókból.

Éppen egy ilyen eseménynek voltak sokan szemtanúi a Colima vulkánnál Mexikóban. Egy hatalmas, fényes, és szivar alakú objektum lebegett el a vulkán felett közvetlenül azelőtt, mielőtt az kitört.

ufo-vulkankitores

Egyesek szerint az idegen jármű azért lebegett a vulkán felett, mert egyfajta titkos idegen átjáró nyílt a vulkanikus kamra mélyén, és ezen keresztül vett fel, vagy dobott le egy titkos rakományt.

Az idegen talán valamit elszállítottak a hegy gyomrából, ami eddig ott rejtőzött, vagy mesterségesen - az okokat még nem tudni - idézték elő a vulkánkitörést.

Miután a jármű elcikázott a vulkán felől, abból óriási lávafolyam tört elő. Mindezen események úgy tűnik nem ok nélkül történtek. Még nem tudni pontosan, hogy miért jelennek meg ezek az azonosítatlan csészealjak a vulkánok felett, de minden bizonnyal van egyértelmű összefüggés.

ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 17314





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet