Idegenek szívják el az atomerőművek energiáját világszerte?

2022. március 18., péntek
Nem kizárt, hogy aratják az általunk termelt energiát, hogy energiaválságba sodorjanak minket.

Az utóbbi években egyre több erőmű közelében jelentek meg idegen eredetű tárgyak. Nem egyszer közvetlenül atomkatasztrófák előtt, mintha csak figyelmeztettek volna a közelgő bajra.

Ezek a tárgyak több felvételen is feltűntek, és szemmel láthatóan nem evilági járművek voltak.

Képesek voltak ugyanis gyorsan helyet változtatni, ha kellett, akkor pedig egy pillanat alatt kámforrá válni.

Erőműveknél jelennek meg, semmit nem tudni szándékukról

Egy korábbi cikkünkben már volt arról szó, hogy talán azért jelennek meg erőművek környékén, hogy egyfajta ellenőrzést végezzenek, felügyeljék titokban a munkálatokat, és beavatkozzanak abban az esetben, ha valami baj történne.

Ezen elmélet szerint a Csernobili katasztrófát követően született egy egyezmény az emberi faj és az idegenek között, hogy mindkét fél nagy figyelemmel fogja követni az atomerőművek működését.

Nem akarták, hogy még egy ilyen borzalmas katasztrófa bekövetkezzen, ezért irkál annyi fénylő diszkosz az égen közvetlenül az erőművek feletti légtérben.

Nem egyszer egy-egy reaktorblokk meghibásodása előtt idegen korongokat láttak a közelben, melyek előre jelezték, hogy baj fog történni.

Az idegenek ugyanis tudják, hogy néhány jól irányzott, magunk ellen önhibánkból elkövetett atomkatasztrófa nem csak a bolygó vágná haza, de minket is kiirtana, vagy visszataszítana a kőkorszakba.

A mi energiánk kell nekik?

Ugyanakkor ezeknek a sűrű erőmű látogatásoknak, észleléseknek van egy másik olvasata is, amiről kevesen beszélnek.

Az atomreaktoroknak van egy működési igénye, egy adott energia mennyiség, mely szükséges ahhoz, hogy egyáltalán működni tudjon.

Az utóbbi időben nem egy erőműnél nem voltak rendben az adatok, és úgy tűnt, mintha egyre többet „fogyasztana”.

Az ufókutatók vetették fel annak a lehetőségét, hogy az idegenek talán csapolják a számukra elengedhetetlen energiát ezekből a létesítményekből.

Az idegenek ugyanis talán olyan egyezményt kötöttek az emberiséget vezető titkos hatalmakkal, hogy figyelnek, nehogy baj legyen, cserébe pedig elvehetik az általunk megtermelt energia egy részét.

Más teóriák szerint szó sincs itt semmiféle megállapodásról, és az idegenek az engedélyünk nélkül szívják le a reaktorok által termelt energiát.

Egyre nagyobb mértékben teszik mindezt, így felvetődik annak a lehetősége ténylegesen, hogy ártó szándékúak lehetnek. Talán nem is ugyanarról az egy fajról beszélünk, de az biztos, hogyha ártó szándékuk van, jó helyen próbálkoznak.

A világ energiakészletének jelentős része van reaktorokba „fektetve”, így elméletben akár egy globális energiaválságot is képesek előidézni azzal, ha nagyobb energiamennyiségeket csapolnak le ezekből a létesítményekből.

Nem tudni, hogy hosszú távon ennek mi lesz a következménye, sem azt, hogy egy egyezményre hivatkozva, vagy ártó szándékkal teszik mindezt, de az elkövetkező évek eseményei majd felfedik, hogy melyik oldalon állnak.

ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 181800

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet