Idegenek védik meg az embereket a chemtrailek káros hatásaitól? Ufót láttak, amint egy ilyet semlegesít!

2016. december 27., kedd




Egyre több olyan jelenséget figyelnek meg chemtrailek közelében, melyek azonosítatlan repülő tárgyakhoz köthetőek. Egyes források szerint az idegenek szándékosan semlegesítik ezeket a vegyi anyaggal teli füstcsíkokat, hogy így védelmezzenek minket.

Nemrég egy viszonylag jól kivehető, nagyfelbontású videó látott napvilágot, melyen tisztán látszik, amint egy titokzatos fénypont az égen az egyik repülő által a légkörbe eresztet chemtrail közelébe repül, és elkezdi semlegesíteni azt.

A videó rengeteg kérdést vetett fel a chemtrail jelenséggel és az idegenek ebben betöltött szerepével kapcsolatban.

Chemtrail: mindenki benne van

A geoengineering mozgalma a tudományos világban már kialakult az elmúőlt 15-20 évben, többek között ez eredményezte a chemtrail projektek is, melyet az egész világon titokban elvégeznek rendszeresen.

Több hiteles belső forrás szerint repülőgépekről mérgekkel permeteznek minket szándékosan, vagy annak mellékhatásaként, hogy állítólag globálisan próbálják valakik az éghajlatot módosítani.

Ehhez ott van segítségül a HAARP rendszer, mely a chemtrailek által a levegőbe juttatott anyagot képes rezonáltatni a levegőben, így előidézve gyakorlatilag bármilyen szintű időjárási anomáliát.

Sokak szerint napjaink extrém időjárása és a klímaváltozás is részben a HAARP projekt működésének, és a chemtrailek levegőbe szórásából adódik.

Akadnak olyan felvételezések is, miszerint a projekt már rég kicsúszott az emberi kezekből, és irányíthatatlanná vált az időjárás, ezt pedig végül a globális felmelegedés számlájára igyekeznek kenni napjainkban gőzerővel.

Méreganyagok, hallucinogének a levegőben

A chemtrailek rengeteg méreganyagot, és egyéb szennyeződést tartalmaznak, melyek így a levegőbe jutnak, majd finom mikro szemcsékként leszórónak a felszínre, ahol is az emberi szervezetbe jutnak.

Gyakorlatilag egy tervezett, és kontrollált népirtás folyik. A daganatos megbetegedések egyre növekvő aránya arra enged következtetni, hogy mindezért többek között egy külső tényező is nagymértékben felelős lehet, ez pedig a levegő méreganyag tartalma.

Persze ez akár lehetne összeesküvés elmélet is, de több független forrás is beismerte, hogy valóban zajalak ilyen kísérletek, ráadásul egymással összehangoltak, világszinten.

A Svéd Zöld Párt vezetője Pernilla Hagberg péládul bejelentette, hogy a hosszú ideig az égen maradó repülőgépek által kibocsátott csíkok nem másak, mint vírusok, vegyi anyagok és fémek mérgező keveréke.

A légkörbe kibocsátott anyagok különböző vírustörzseket is tartalmaznak az alumínium, bárium és stroncium mellett. Ezek a káros anyagok bekerülnek a vízlelőhelyekbe és a talajba egyaránt.

Az idegenek harcolnak értünk

Többször feltűnt már az embereknek, hogy az ilyen chemtrailek közelében, ha azokat nagyobb mennyiségben szórták szét egy adott terület felett, időnként azonosítatlan, korong alakú, vagy fénylő tárgyak jelennek meg, és rövid idő alatt váratlanul felszívódnak ezek a vegyi felhőcsíkok.

Egyesek szerint az idegenek állnak a dolgok mögött, nem más nemzetek kémrepülőgépei, ugyanis az emberiség mérgezése világszinten zajlik.

A kormány azért csinálja, hogy a világ ne népesedjen túl, és ne legyen káros szaporulat. Ha ezt nem tennék, már most 10 milliárdan lennénk a bolygón alig 10 éven belül.

A jelek szerint idegen civilizációk fajai állnak ellen, és próbálják megvédelmezni az embereket, és a Föld lakosságát, akik mit sem tudnak a fejük felett zajló háborúról.

Az egyik ilyen felvétel is arról árulkodik, hogy az idegenek szándékosan eltüntetik ezeket a chemtrail csíkokat. Hogy az idegenek pontosan miért segítenek, vagy, hogy önszántukból teszik-e meg ezt, vagy valakinek a megbízásából, nem tudni.

Az azonban biztos, hogy zajlik felettünk egy olyan titkos háború, mely már évtizedek óta tart, és nem fegyverekkel vívják…

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 87566





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet