Idegenekkel kooperál az amerikai hadsereg Roswell óta? Bennfentes tálalt ki!

2019. május 29., szerda




Emery Smith egykor az USA légi erejének egyik befolyásos és sokat látott sebész asszisztense volt.

Nemrég már több dologról kitálalt, most azonban újabb információkkal borzolta a kedélyeket.

Elmondta, hogy az USA légiereje nem az, aminek látszik. Valójában már rég nem csak emberekből áll, és valóban félig földönkívüli technológián alapulnak azok a fejlesztések, melyeket az elmúlt években, évtizedekben láthattunk.

Ma már olyan repülő szerkezet is van a hadsereg birtokában, mint a Black Manta, azaz Fekete Manta, mely a valaha volt legfejlettebb technológiával bíró repülő eszköz az emberi faj történelmében.

Képes láthatatlanná válni különleges álcázó technológiája lévén, és képes a térpontok közötti ugrásra, azaz a teleportációra is.

Mozgó alkatrészek nélküli hajtóműve van, mely a térhajtómű működési elvén alapul.

Ő maga sebész asszisztenséként dolgozott akkoriban, amikor közelebb került a tűzhöz, de a technológiáról a kollégáitól hallott.

Olyna aktákhoz is hozzáfért, melyek más hasonló, egyelőre tezstelési fázisban lévő szerkezetekről számoltak be.

A New York Times legkelendőbb szerzőjével, David Wilcockkal folytatott interjúban Smith leírta a földönkívüliek különböző csoportjait, amelyek segítséget nyújtottak a nem földi eredetű más lényeken végzett boncolások során:

“És ezeknek a tudósoknak és orvosoknak egy része valójában ‘nem földi eredetű’ – ezt a kifejezést használják – vagyis földönkívüliek, akik önként jelentkeztek, vagy miután elfogták őket a rendszeren keresztül, a megosztott programon keresztül valójában segítenek nekünk, mert néha nagyon rosszul érzik magukat, miután elkapjuk őket, és megverjük őket, és rettenetes dolgokat teszünk velük.

Lényegében szívesen segítenek nekünk, és velünk maradnak, és tanítanak a saját fiziológiai fenotípusukról, a saját fajukról.

Lehet, hogy ténylegesen egy földönkívülinek segítek, miközben segítek befejezni a küldetést, bármi is legyen az: frekvenciák összegyűjtése eszközök használatával vagy szövetminták összegyűjtése vagy a testek speciális tesztjeinek lefuttatása, amelyek valójában… Szkennelhetik az egész testet, és később kinyomtathatják három dimenzióban azt a testet…”

Smith a földönkívülieket jóindulatúnak tartja, bár olyan fejlett pszichikai képességekkel rendelkeznek, amelyeket fegyverként lehet használni:

“Azt mondanám, hogy jóindulatúak, hogy egy nagyon emberi típusú gondolkodási folyamattal rendelkeznek. Sokkal okosabbak, mint mi.

David: Hogy működik ez?

Emery: Nem tudom, hogyan működik. Úgy gondolom, hogy valamiféle elektromágneses frekvencia, ami lehetővé teszi a testnek, a testüknek, hogy nagyon magas rezgéseket idézzenek elő, … Valójában a rezgésünket úgy felemelik, hogy a sejtek egy adott feszültségen futnak, így a saját sejtjeink meggyógyíthatják magukat …

Ez egyfajta telepatikus energia, amitől boldognak érzi magát az ember.

Talán… Amikor a hideg ráz az éjszaka a sötét szobában, mert szellemet érzel, ez pont az ellenkezője. Valójában jó hangulatod lesz, és a tested felveszi ezt.

Smith megemlített egy olyan balesetet, amelyben az általa hangya embereknek (rovarok) nevezett földönkívüliek voltak érintettek, akik segítettek egyes testvéreik vizsgálatában, akik egy ipari balesetben haltak meg:

Emery: Volt egy nagy projekt, ahol több hangya embert találtak meg, akiket valamilyen vegyi anyagok öltek meg. És emlékszem, sokan voltak azok, akiket teherautókon vittek be a létesítménybe.

David: Tudtad, hogy hol történt ez a baleset?

Emery: Nem, nem tudtam. Szerintem valahol Észak-Amerikában.

David: Egy földalatti létesítményben?

Emery: Igen, azt hiszem, hogy valahogy felfedezték őket, és valamilyen módon kivitték őket az új-mexikói, Colorado-i területről …

Nem ismerem a részleteket, de több lényt hoztak be. És ezek a lények mind megfulladtak, a tüdejük teljesen kiégett, és egyes nyálkahártyáik és a szemgolyóik is teljesen kiégtek …

Tehát ezek a hangya tudósok, akik ott voltak, tényleges segítséget nyújtottak, megpróbálták kideríteni, hogy mi történt ezekkel az egyénekkel.

David: Vagyis ott voltak a hangya emberek, akik ugyanazon faj élő tagjai voltak, mint a halottak?

Emery: Igen, pontosan ugyanazok a típusok. És ez volt az első alkalom, hogy szomorúságot éreztem egy földönkívüli mellett.

David: Tényleg? Milyen érzés volt?

Emery: Tényleg nagyon felkavaró. Ez … (Emery erős érzelmeket él át, megáll, elfordul, könnyezni kezd) Elnézést …

Smith leírta, hogy a szövet extrakciós szakértelmét hogyan hasznosította egy földönkívüli űrhajón dolgozva, amely egykori utasai közelében volt:

“Bevittek egy úgynevezett ‘többszintű projektbe,’ ami azt jelenti, hogy nem csak bemegyek, hogy egy szövetdarabot gyűjtsek, hanem sokféle szövetet kell összeszedni, és a lények járművén dolgozni.

Így ezek a projektek legfeljebb három csapatból álltak 15 tudóssal, orvossal és technikussal, akik csak egy lényen és egy járművön dolgoztak …

Általában a földönkívülieket és a járművet külön tartották. Tehát lehet, hogy van egy öböl nem túl messze, talán 300 méteres körzetben, ami egyébként nagyon közel van, mert ezek a dolgok annyira kiterjedtek a föld alatt, hogy akár 10 mérföld átmérőjűek is lehetnek ezek a bázisok.

És ott van a lény… A lény külön van. És egy másik öbölben ott lesz a hajó. Ezek mind nagyon tiszta területek, amelyeket részletesen leírhatok.”

Egy korábbi interjúban Smith elmondta, hogy egy nagy, félgömb alakú helyiségbe vitték, ahol egy földönkívüli járművet fejtettek vissza.

Smith felidézte, hogy együtt dolgozott a rovarokkal (hangyának és imádkozó sáskának kinéző lényekkel), emberi kinézetű (arktúruszi) földönkívüliekkel, a Simianokkal (intelligens majomszerű lények), hüllőkkel, sőt még sziklaszerű lényekkel is:

“És ezek közül néhányan valóban olyanok voltak, mint egy kőképződmény … az egyik olyan, mint egy szuperhős, ami kőből van a tévében … Mint a ‘Fantasztikus négyes’. De nem … Úgy néznek ki, mintha kemények és sziklák lennének, de nem azok. Valójában szivacsosak, olyanok, mint egy valódi tengeri szivacs, egy nagyon porózus anyag.

Általában arany vagy narancssárga színűek. És nagyon robusztusak egy nagy Cro-Magnon típusú koponyával, ami körülbelül kétszer akkora, mint a fejünk és sokkal erőteljesebb kinézetű.”

Smith vallomása segít alátámasztani a korábbi informátorok beszámolóit, akik földönkívüliek mellett dolgoztak a titkos létesítményekben.

Közéjük tartozik Bill Uhouse repülőgép mérnök, aki azt állítja, hogy szürke idegenek mellett dolgozott, akik segítettek a légierő létesítményekben található járművek mérnöki visszafejtésében.

Niara Isley, egy korábbi légierő radarkövető szakértő azt állítja, hogy olyan szürke és hüllő lényeket látott, akik egy titkosított programban vettek részt, amelyben emberi ügynökök traumatizálták őt.

Daniel Crain Burisch mikrobiológus elmondta, hogy egy szürke lénnyel dolgozott egy titkos létesítményben annak érdekében, hogy jobban megértse a fiziológiáját és az orvosi szükségleteit.

Egy korábbi biztonsági őr, Thomas Castello azt állítja, hogy hüllők mellett dolgozott a Dulce földalatti létesítményben, ahol biológiai kísérleteket végeztek a fogságban lévő embereken, és ahol az elrabolt embereket tartották, mielőtt visszatértek volna.

Charles Hall, az amerikai légierő egykori meteorológusa elmondta, hogy megfigyelte, amikor a Magas Fehér földönkívüliek segítséget nyújtottak a légierőnek atommeghajtású űrhajó kifejlesztésében a rövid bolygóközi utazások számára.

Végül Smith bizonyságtétele megerősíti Bill Tompkins azon állításait, hogy az amerikai haditengerészet kémei megfigyelték azokat a náci tudósokat, akiket a hüllők segítettek a német titkos űrprogramok fejlesztésében az 1940-es években. Tompkins azt is elmondta, hogy az emberi kinézetű földönkívüliek az 1950-es és 1960-as években beszivárogtak a Douglas Repülőgépgyártó és más amerikai vállalatokba, és titkos segítséget nyújtottak az amerikai haditengerészetnek a titkos űrprogram, a Solar Warden kifejlesztésében.

Összefoglalva, Smith képzettsége és iratai bizonyítják, hogy 1990 és 1995 között a Kirtland Légierő Bázison dolgozott sebészeti első segédként. Azóta az orvosi iparban dolgozik, ahol szabadalmakat szerzett és együttműködött az innovatív tudományos kutatásokban. Mindez alátámasztja csodálatos állításait, hogy részt vett 250 földönkívüli lény boncolásában, és összesen mintegy 3000 szövetmintát vett a titkos szolgálata alatt. (2)(3)

Smith kinyilatkoztatásai megerősítik, hogy a különböző nemzetek tudósait a földönkívüliek különböző csoportjai támogatják az idegen fiziológia, az előrehaladott orvostudomány és a fordított mérnöki antigravitációs űrhajók tanulmányozásában már évtizedek óta a titkos programokban. Bizonyságtétele megmutatja, milyen messzire jutottak ezek a titkosított programok annak ellenére, hogy a hivatalos állítások szerint még mindig nem fedeztük fel a földönkívüli életet. (4)

(1) – https://www.gaia.com/video/et-coworkers

(2) – http://alliance.vndx.com/pdfs/Analysis_of_GenesisCS_Human

(3) – http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1

(4) – https://www.exopolitics.org/extraterrestrials-working

Forrás: Kozmikus közzététel Blog, Újvilágtudat.com,

ufók összeesküvés


Megtekintések száma: 35860





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet