Időalagút lehet az Antarktisz alatt: ősi elveszett civilizáció által hátrahagyott mechanikus szerkezet?

2023. augusztus 4., péntek




Egy ősi struktúrát fedeztek fel a jég alatt, ami tőlünk független, más dimenzióban létező világok létét bizonyíthatja.

Az Antarktisz már nagyon régóta főszereplője különféle bizarr kevésbé hihető, és jobban hihető elméleteknek. Egyesek szerint maga Atlantisz fekszik alatta, a több kilométeres jégpáncél alatt.

Mások szerint titkos náci bázis romjai vannak a mélyben, és akadnak olyanok is, akik szerint egy földönkívüli faj bölcsője lehet.

Egy 2001-ben tett felfedezés azonban egy olyan dologról árulkodik, ami az anyagi világunk törvényeit hazudtolhatja meg.

Ebben az ében ugyanis egy olyan mesterségesnek látszó struktúrát találtak a jég alatt a letapogató eljárásokkal, mely egyértelműen nem a természet műve. Annál jóval nagyobb kiterjedésű, és a szabályosság jegyeit viseli magán.

Mélyen a jégpáncél alatt található, de még az Antarktiszi kontinens eredeti felszíne felett. Mintha csak egy óriási tereptárgy lenne.

Ezt a felfedezést akkoriban megpróbálták teljesen eltusolni, és az amerikai kormány emberei meg is jelentek a helyszínen. Lezárták a területet, és több kutatóexpedíciót nem lehetett szervezni a környéken.

Bárki bemerészkedett a területre, az örökre eltűnt. Több tudományos expedíció is járt így, ők örökre elvesztek, de voltak olyanok, akik katonákról számoltak be, akik szemmel láthatóan őriztek valamiféle lejáratot a jég alá.

A területet állítólag a kormány emberei és a hirtelen összeválogatott tudósok septében vizsgálták meg, és az ott talált jégminták alapján megállapították, hogy 12.000 éve érintetlen volt ott a jég, ahol az anomália a jégben elterül.

Egy korong alakú, fúróberendezéssel ellátott, hat embert szállító szerezettel ereszkedtek le végül a jég alá, hogy kiderítsék, mi van odalent. Olyan lézeres technológiát használtak, melyet akkoriban még a legnagyobb titok övezett, és csak napjainkban vált szélesebb körben bemutatottá.

Miközben ereszkedtek, egy óriási földrengés rázta meg az Antarktiszt, melynek epicentruma pontosan a szóban forgó jég alatti anomália volt.

Ez az anomália mágneses volt, melynek hatásait közvetlenül lehetett érzékelni a terület felett. A hadsereg és egyes titkos jelentések szerint a tudósok valamiféle portálra gyanakodtak.

Egy olyan ősi kapura, mely más világokba nyit utat a téridőn keresztül. Ezt a kaput véletlenül, számukra ismeretlen okokból beindították, vagy aktiválták, melynek következtében a leereszkedő tudósok soha nem tértek vissza a felszínre, és minden kapcsolat megszakadt velük.

Egy meredek teória szerint a 2001 szeptember 11-i esemény belső munka eredménye volt, kormány megrendelésre, és azért vitték véghez, hogy elterelják a figyelmet erről a sokkoló felfedezésről.

Ha ugyanis a világ erre figyelt volna, az mindent megváltoztatott volna.

2002-ben egy kanadai televízió komplett stábja tűnt el a területen, és soha nem kerültek elő.

Az időalagutat azóta Amerikai fennhatóság alá vonták, és a nap 24 órában őrzik, titkos eszközök segítségével. Hogy mit deríthettek ki a kapuról, arról alig maradtak fenn információk, és még a titkos ügyiratokban is csak ködösen fogalmaznak róla.

Ezek szerint valóban létezik egy hatalmas kapu, mely mágneses mezővel rendelkezik, és hihetetlen energiát fejt ki időnként, mely a Föld ionoszférájára is hatással van.

Bárhogyan is: a felfedezés titokban maradt. A titkosszolgálatoknak sikerült a legnagyobb titokban tartani, és ma vagy nem érdekel senkit, vagy senki sem hiszi el az egészet.

A szkeptikusok szerint csak egy érdekes történetről van szó, azok azonban, akik valóban jártak az Antarktiszon kutatóként, valóban számoltak be szokatlan dolgokról, és egy titokzatos régióról, ahol számtalanszor láttak fegyveres katonákat, mintha vigyáznának valamire…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés titkos katonai technológia titkos katonai bázisok eltitkolt tények titkos katonai programok


Megtekintések száma: 148491





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet