Időbe fagyva – ez a logikai feladvány alaposan feladta az embereknek a leckét

2016. november 18., péntek
Te vajon tudsz megoldást a tajvani nő problémájára, melyről képet is feltöltött az internetre?

„Ezt a szekrényt nem nyitja ki többé senki!” – írta ki a Facebookra feltöltött képhez egy Tajvanban élő nő, aki jól láthatóan valahogyan felborította a tányérokat, de még volt ideje becsukni.

Legalábbis sokan ezt gondolták az elején, de a jelenség még furcsább volt, ugyanis a tányérok maguktól borultak el, csak úgy, minden előjel nélkül.

A képre aztán több ezren figyeltek fel, és sokan lehozták hírként, illetve érdekes logikai feladványként, ugyanis a kommentek alatt sokan elkezdtek különféle tanácsokkal szolgálni a nő számára.

Az egyik portál szemezgetett a legeszesebb és legeredetibb néhány tanács közül:

"Gazdasági kérdés az egész. Ha tányérok olcsók, nyisd ki az ajtót. Ha a tányérok pótolhatatlanul értékesek, törd be az üvegajtót"

"Építsd meg a házad mellé a jelenlegi házad tökéletes mását, de úgy, hogy a tálak a polcokon maradjanak. Ezután egyszerűen töröld a régit"

"Áraszd el az egész lakást, és nyisd ki a szekrényt"

"Próbáld meg ki- és bekapcsolni"

"Add el egy múzeumnak műalkotásként "Időbe Fagyva" néven"

"Tölts ki egy pohár bort, várd meg, míg hazaér a férjed, kezdj el ok nélkül veszekedni vele, menj a konyhába, nyisd ki az ajtót, fogd rá a férjedre, aki erre majd elnézést kér és vesz neked egy teljesen új készletet"

Te vajon mit mondanál a tajvani nőnek, kinyissa-e a szekrényajtót, vagy sem?

érdekes érdekesség vicces humoros


Megtekintések száma: 32656

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet