Időutazás, vagy reinkarnáció? Bizarr képek láttak napvilágot az orosz elnök előző életeiből?

2017. május 9., kedd




Egyes felvetések szerint az orosz államfő halhatatlan, mások szerint ezek a képek bizonyítják, hogy minden ember újra és újra leszületik a Földre a halála után.

Az összeesküvés elméletek hívei szerint Vlagyimir Putyin halhatatlan. Vagy legalábbis többször leszületett már a Földre, ugyanis léteznek olyan régi fényképek, melyeken egyértelműen beazonosítható.

A furcsa csak az ezekben a képekben, hogy némelyik több mint 100 évvel ezelőtt készült, és a húszas-harmincas éveiben ábrázolja őt.

A szóban forgó tényképek 1920 és 1942 között készültek, és sokak szerint valóban ő maga látható rajtuk.

Szerintük nem csak egyszerű hasonlóságról beszélhetünk. Ezek a személyek egy és ugyanazon illetőt ábrázolják: napjaink orosz államfőjét. Nem véletlen, hogy a közösségi médiában hamar híre ment, és az kezdett el terjedni róla, hogy halhatatlan.

Sőt, ennél jóval bizarrabb, már-már teljesen a földtől elrugaszkodott elméletek is léteznek róla. Állítólag ugyanis - itt tessék nem nevetni - ő ült modellt Leonardo da Vincinek a legendás Mona Lisaként, de sokan Vlad Tepesként is el tudják képzelni, és hasonlóságot vélnek felfedezni közte, és az egykori valódi vámpír között.

100 éves fényképek kerültek elő, melyek valóban úgy néznek ki, mintha az orosz elnököt ábrázolnák. A legszembetűnőbb dolog azonban az, hogy ezen, a több mint 100 évet felölelő fotósorozat alapján Putyin egyetlen percet sem öregedett.

AZ 1941-ből származó képen például kifejezetten fiatalnak, a húszas éveiben járónak tűnik.

De a többi képen sem öregedett túl sokat, ha egyáltalán öregedett. DE vajon mi lehet ennek a titka? Mi a magyarázat rá? Időutazás? Vagy az, hogy Putyin halhatatlan?

Egyesek szerint a képek azt bizonyítják, hogy létezik reinkarnáció, és Putyin többször is leszületett a Földre, hogy aztán különböző életkorokban meghaljon, majd újra visszatérjen.

A reinkarnációban nagyon sokan hisznek. Ennek a folyamatnak a során a lélek a test halálával nem semmisül meg, hanem visszaszáll a Földre, csak egy másik testbe.

Ennek ellenére léteznek olyan leírt esetek, amikor egyes lelkek többször is ugyanolyan - vagy nagyon hasonló - testbe szálltak le, és hasonló életutakat jártak be.

Talán Putyinnak is van valami évszázados elintézetlen ügye? Vagy képes időt utazni, és egyszerűen csak visszautazott az 1500-as évek elejére, hogy modellt üljön Leonardo da Vincinek Mona Lisaként?

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen megmagyarázhatatlan reinkarnáció parnormál


Megtekintések száma: 93108





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet