Időutazó 2075-ből: mindössze EGYETLEN évünk van felkészülni a következő világháborúra!

2023. május 31., szerda
Vészjósló próféciát hozott magával, elmondása szerint az elkövetkező 1 év beigazolja majd az állításait!

megrázó hírt hozott egy 2075-ből érkezett időutazó. Már most, azonnal fel kell készülnünk az elkövetkező egy évre, ugyanis ki fog törni a harmadik nagy világégés.

Egy youtube-csatornán jelent meg az üzenete, melyben részletesen beszámolt a dolgokról, és elmondta, hogy nem kell hinnünk neki, de a hitetlenek számára az elkövetkező 12 hónap alatt egyre világosabbá válik az, hogy mindenben igazat mondott.

Az időutazó, vagy ahogyan ő nevezi magát, Michael Phillips, elmondta, hogy 2023 lesz az az év, amikor ki fog törni az a fegyveres konfliktus, mely idővel az egész világot háborúba fogja sodorni.

Konkrétan megnevezte az agresszorokat is, akik miatt az egész káosz el fog szabadulni.

Az időutazó beszámolója alapján Észak-Korea atomfegyverrel fogjamegtámadni az USA-t.

Nukleáris csapást mér Hawaiira, és rengeteg civil áldozata lesz a támadásnak. Amerika azonnal meg fogja torolni, mivel akkora lesz rajta a nyomás, hogy újra vezető pozícióban mutassa meg magát. Egyszerre két nagy atombombával fog Trump válaszolni az észak-koreai támadásra.

A harcok során az USA, Nagy-Britannia és a szövetségesek állnak majd szembe Kínával és Oroszországgal.

Az oroszok ugyanis nem veszik jó néven, hogy Amerika beleavatkozott a dolgokba, és szitén atommal válaszolt, így veszélybe sodorva az egész földet.

Óriási szárazföldi és légi harcok fognak lezajlani, a háború közel 3 éven át fog tartani, vagyis igen hosszú háború lesz, rengeteg emberi áldozattal.

A harcok során több lesz a civil áldozat, mint a katona, ez lesz a harmadik világháború legnagyobb tragédiája, valamint az, hogy a bolygót egyszer és mindenkorra tönkretesszük ezzel a háborúval, és a természet és az életfenntartó rendszerek romokban fognak heverni.

A háború utáni dolgokról nem sokat beszélt. Az emberi faj fenn fog maradni, mivel az időutazó 2075-ből érkezett... Azonban akkor már egy teljesen más emberi faj és más társadalmi berendezkedés uralkodik a bolygón, a jelenlegitől eltérő erőviszonyokkal és hatalmakkal.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen rejtélyek összeesküvés időutazás próféciák időutazó


Megtekintések száma: 356233

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet