Időutazó járt Mike Tyson meccsén 1995-ben?

2016. május 2., hétfő




Mike Tyson egy 1995-ös meccsének felvételén a tömegben valaki egy okos telefont villant, holott akkor ilyen még nem létezett. Időutazó, vagy csak egy félreértett optikai illúzió?

Mike Tyson és Peter McNeeley 1995-ös Las Vegas-i meccse, amelyen a díszvendégek között valaki okosmobillal készít fényképeket.

Egy olyan készülékkel, amilyenhez még csak hasonló mobil sem volt 2000 előtt.

A felfedezésről készített két és fél perces felvétel ugyan már 2015 szeptembere óta fent van a YouTube-on, a kommentek szerint az elmúlt hetekre érett be igazán.

Valódi időutazó, vagy csak egy félreértés?

Hogy valóban egy időutazóról van-e szó, arról erősen megoszlanak a vélemények, és az internetezők két táborra szakadtak. Az egyik tábor szerint a felvételen nem időutazót látunk, és az egész jelenségre van valami logikus magyarázat.

regi-telefonok

Ezek valamelyike lehet a rejtély megoldása?

Sajnos a felvétel minősége rendkívül gyenge, így nem azonosítható be teljes bizonyossággal a készülék, de akadnak olyan jelöltek, melyek megmagyarázhatják a rejtélyt.

Ilyen lehet sokak szerint a Casio QV-10A és a Logitech Fotoman nevű készüléke

Azonban a másik tábor azt hangoztatja, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a szóban forgó készülékek valamelyikét láthatjuk a felvételen, mert ahhoz túl rossz minőségű. 

Így voltaképpen bármi lehet, nem tudjuk megmondani egyértelműen. Ráadásul a fent említett készülékek sem hasonlítanak teljes mértékben a videón sejtett szerkezetre.

paranormál megmagyarázhatatlan időutazás időutazók


Megtekintések száma: 80367





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet