Időutazó látható egy 1886-os ábrán? Ki mit gondol, mi lehet a magyarázat?

2023. október 3., kedd
A kép egyik megdöbbentő részletén valami nagyon különös dolog látható.

A helyszín a Queen Liverpool St. George - azaz Szent György - csarnok előtti tér. Rengeteg ember várakozik feszült figyelemmel, miközben megörökítik az egyik legnagyszerűbb képet.

Észvehető valami, amit csak később, nagyon nehezen szúrtak ki.

Egy rejtélyes alak, aki egyáltalán nem úgy viselkedik, ahogyan viselkednie kéne neki. Konkrétan úgy néz ugyanis ki, mintha nem is illene bele abba a világképbe, amiben jelen van.

Ha jobban megnézzük ugyanis ezt az alakot, akkor láthatjuk, hogy valamit a magasba tart, mintha az valamiféle fényképezőgép vagy okostelefon lenne.

Ez pedig teljességgel lehetetlen, hiszen 1886-ról beszélünk.

Senki sem tudja, hogy ki, vagy mi lehet ez az alak, de nagyon sok különféle összeesküvés elmélet látott napvilágot arról, hogy talán egy időutazó lehet megörökítve a képen.

Legalábbis az interneten így, ezekkel az információkkal terjed a kép, holott sokan még abban sem értenek egyet, hogy mi is ez valójában. Mert egyáltalán nem néz ki klasszikus fotónak. Sokkal inkább olyan, mint egy illusztráció.

Ha pedig illusztráció, akkor eleve nem lehet valós.

Néhány oknyomozó újságíró utánajárt a dolgoknak, és kiderítették, hogy a szóban forgó alkotás még egy újságban is megjelent, ott is mint illusztráció, nyomtatott formában, ugyanakkor állítólag valódi fénykép alapján készült.

Mások szerint az alkotó saját kútfőből "rajzolta oda" az időutazót. Ez esetben az a nagy kérdés, hogyan találta ki, és miért ábrázolta így, hiszen olyan dolgot látott, ami több száz év távlatából végül megvalósult.

Megint mások szerint valójában nem is okostelefon, vagy fényképezőgép van a kezében a rejtélyes alaknak, hanem egy audio felvevő eszköz, mely akkoriban már létezett.

Hogy mi a teljes igazság? Senki sem tudja, nagy a bonyodalom az alkotás körül. Nagyon sokan hisznek az időutazó elméletben, míg mások szerint csak egy félreértelmezett dologról van szó.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség időutazás időutazók


Megtekintések száma: 126578

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet