Időutazó látható egy orosz felvételen?

2017. május 16., kedd




Időutazás, teleportáció, vagy optikai illúzió? Sokakat tartott lázban az alábbi felvétel, melyen hirtelen, a semmiből tűnik elő egy biciklis.

Azt mondják, hogy csodák nincsenek. Sem paranormális jelenségek. De akkor vajon mi lehet a magyarázat az alábbi videóra?

Ha figyelmesen megnézzük az Oroszországban készült felvételt, láthatjuk, hogy az egyik férfi mögött hirtelen, a semmiből jelenik meg egy biciklis.

Mindezt úgy, hogy azelőtt néhány másodperccel a kamera többször is mutatja a beszélő férfit, aki mögött szemmel láthatóan senki sincs, és sokak szerint el sem fért volna mögötte a biciklis.

Azonnal felmerült sokakban az időutazás lehetősége, és az, hogy a felvételen elhaladó biciklis vagy egy időutazó lehet, vagy egy olyan személy, aki - talán saját tudtán kívül is, de képes a teleportációra.

Ilyen térugrásra az utóbbi években számos példa volt, és nem egy ilyet sikerült felvételen is rögzíteni.

Ezen felvételek jó részére a mai napig nem született magyarázat.

Ellenben a szkeptikusok szerint ez a videó nem más, mint egy egyszerű optikai csalódás. Ők ugyanis azt állítják, hogy a biciklis pontosan a férfi mögé fért, és a kamera pont úgy veszi az egész jelenetet, hogy a biciklis mindvégig takarásban van.

Amikor aztán hirtelen kihajt mögüle, azt a látszatot kelti, mintha a semmiből jött volna...

Ráadásul az is különös, hogy a felvételt készítőknek nem tűnik fel a helyszínen, hogy egy biciklis került elő a semmiből.

Az összeesküvés elmélet hívők szerint a felvétel ellenben valódi, és azért nem veszi senki észre a furcsaságot a helyszínen az adott pillanatban, mert a biciklis – mivel időt utazott – valójában csak később került á a felvételre. kihatva utólagosan a múltra…

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes érdekesség időutazás öszseesküvés


Megtekintések száma: 153404





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet