Időutazó mutatott fényképet 3800-ból: szerintetek valós lehet? Ez lesz a sorsunk?

2023. augusztus 26., szombat
Ez lehet az időutazás legfőbb bizonyítéka? Vajon igazat mond, és a fénylép tényleg valódi, vagy sem? Megdöbbentő történettel álltak elő!

Egy ismeretlen nő rendkívüli vallomása került fel az internetre, és kezdett futótűzként terjedni. A felvételen a nő bevallja, hogy ő valójában a jövőből érkezett.

Az állítása szerint ő maga egy időutazó, aki egy titkos kísérlet keretében volt képes visszautazni a múltba.

Az eredetileg a Youtube-on elsőként megjelenő felvételen sokmindeni elmond az emberiségre váró jövővel kapcsolatban, majd mutat egy fényképet.

Erről azt állítja, hogy abból az időből származik, amelyből ő maga is érkezett, vagyis 3800-ból.

A nevét és az arcát nem akarta megmutatni, ezért ezek ki vannak takarva a felvételen.

Elmondta, hogy egy fehéroroszországi fizikussal ismerkedett meg a távoli jövőben, akinek sikerült valahogyan feltörnie a téridő szövetét övező rejtélyt, és sikerült olyan összefüggésekre rájönnie, mellyel lehetővé vált az időutazás.

Mr Kozlov időutazó gépébe beszállva azt érezte, hogy mindnefelé feszültség biszereg a tetsében, majd itt találta magát a jelenünkben. Hozzátette, nem ebbe a korba kellett volna megérkeznie, és hogy ez egy elképesztően primitív korszaka az emberiségnek 3800-hoz képest.

A hölgy elmondta, hogy már egy ideje itt rostokol a jelenben, és neki már akkor volt kamerás mobiltelefonja, amikor még senkinek a Földön.

A 3800-ból származó képen, amit mutatott, egy hölgy látható, bizarr, valóban futurisztikusnak látszó épületekkel a háttérben.

Elmondta, hogy a jövőben a globális felmelegedéssel és a mesterséges intelligenciával egyaránt meg kell majd küzdenie az emberiségnek, de túl fogjuk élni, és fajunk egyre erősebb és fejlettebb lesz.

Az időutazó hölgy története nagyon megosztotta az embereket. Vannak, akik feltétel nélkül hisznek neki, míg mások komolyabb bizonyítékokat várnak el tőle, mások szerint pedig ez egy átverés.

Te mit gondolsz?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr időutazás időutazó


Megtekintések száma: 257623

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet