Időutazót, vagy igazi szuperhőst filmeztek le Indiában?

2017. május 13., szombat




Megmentette egy ember életét, azóta sem tudni, ki, vagy mi lehetett... Valódi felvételről van szó, egy hiteles paranormális jelenségről, vagy egy ügyes átverés az egész?

Létezhet logikus magyarázat az alábbi videóra, melyet eredetileg Indiában vettek fel egy biztonsági kamerával?

A felvételt érdemes alaposan végignézni, ugyanis olyan dolgot fogsz látni rajta, ami elsőre talán nem is lesz teljesen emészthető a számodra.

A videón azt láthatjuk, amint egy teherautó előbb véletlenül áthajt egy gyanútlan motoros, aki nem nézett szét alaposan. A következő pillanatokban szinte mindannyian biztosak vagyunk abban, hogy az illetőt el fogják ütni.

Azonban a következő pillanatban jobb oldalról berohan egy alak, majd egy villamást követően mindketten kámforrá válnak, és a következő másodpercben az úttest másik felén tűnnek fel a háttérben.

A teherautós ijedten pattan ki a teherautóból, és szemmel láthatóan ő sem, és a megmentett motoros sem érti, hogy ki lehetett az a csuklyás alak, aki szinte a semmiből tűnt fel.

Ezután szép lassan elbattyogott a titokzatos megmentő, miközben az érintettek a helyszínen álldogáltak teljes zavarban.

Sokak szerint a felvétel hamisítvány, és valójában nem több mint egy ügyes viral marketing, egy olyan átverés, amit szándékosan ezért készítettek el.

Mások azonban azt mondják, hogy valós paranormális jelenségnek lehetünk a tanúi. Az eset óta több év telt el, ugyanis eredetileg 2012-ben rögzítették.

Szuperhős? Vagy egy időutazó? Rengeteg különféle találgatás látott napvilágot, és lát azóta is annak ellenére, hogy a szkeptikusok szerint az egész videó valamilyen módon a Zhu Xian 2 nevű számítógépes kínai játékhoz köthető.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 178869





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet