Igazán a szívünkhöz szól ez a gyönyörű és megható videó az életről! MEGOSZTANI kötelező!

2017. május 13., szombat




Ennél szebben nem lehet összefoglalni, miről is szól az élet. Zsepiket előkészíteni

Léteznek olyan nagyszerű alkotások, melyek maradandóan állítanak örök emléket az életnek, és annak az érzésnek, amit akkor érzünk, amikor öregkorunkban utólag visszatekintünk a leélt évtizedekre, és eszünkbe jut: mekkora utat is tettünk meg idáig.

Most egy zseniálisan összerakott, megható, és nagyon mély mondanivalóval rendelkező animációs kisfilm következik, mely többet mond minden idézetnél és szónál arról, hogy mi is az élet.

Egyes megfejtések szerint egyébként a videóban látott léggömbök nem mást szimbolizálnak, mint az életünk során összegyűjtött emlékeket. Ahogyan pedig egyre fogynak a léggömbök, úgy vesznek oda az emlékeink is, mire megöregszünk. Mások viszont úgy vélik, hogy a kisfilm valójában az Alzheimer-kórról szól, szimbolikusan.

Mi is így ballagnánk át a saját életünkön? Így adnánk át az örökségünket, és így zajlanak életünk egyes meghatározó történései?

Tényleg csak annyi lenne az élet, mint egy nagyon-nagyon hosszú utcán végig battyogni, és hirtelen a gondtalan gyerekkorból a felelősséggel és döntésekkel teli felnőttkorba átesni, míg végül azon kapjuk magunkat, hogy ráncosodunk, és kezdünk mindent elveszíteni?

Nincstelenül jövünk a világra, csupaszon. És mikor meghalunk, bármi, amit addig elértünk – legyen szó mérhetetlen vagyonról, vagy barátokról, családról – ugyanúgy nincstelenül halunk meg.

Batyus halottat ugyanis soha nem látott még a másvilág.

Ha az élet ennyire rövid, érdemes megbecsülni, és minden percét kiélvezni. mert hosszúnak tűnik az út, de mikor hátra nézünk, hogy mennyit tettünk már meg, elszörnyülködünk, hogy az utunk felét már megtettük.

Eszméletlenül megindító alkotásról van szó, nem véletlen, hogy már majdnem egymillióan látták...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség megható élet


Megtekintések száma: 119777





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet