Igazi földönkívüli koponya tartja lázban a világot: egy kutató azt állítja, megvan az idegenek bizonyítéka!

2018. november 25., vasárnap
Ilyen erős bizonyíték még sohasem volt a kezünkben?

Egy amatőr kínai UFO vadász azt állítja, hogy a birtokába került az űrlények létezésre szolgáló megdönthetetlen bizonyíték.

Li Jianmin – aki főállásban sci-fi író – elképesztő állítását egy szemináriumon adta elő a közönségnek, ahol azt mondta, nem olyan régen egy valódi űrlény koponyáját tartotta a kezében. 

A két különböző részből álló tárgy barna volt, mely egyáltalán nem hasonlított az emberi koponyához, és nagyjából 16 centiméter átmérőjű lehetett. 

A furcsa alakú leletet Mongóliából hozta egy feketepiaci kereskedő, és egy privát gyűjtő vette meg. 

Ez a gyűjtő később olvasta Jianmin novelláját, melyben kísértetiesen hasonlított az űrlények koponyára arra, amit megvásárolt. 

Ekkor vette fel a kapcsolatot az 55 éves íróval, és számtalan vizsgálatnak vetették alá a kőre emlékeztető tárgyat.

A tengerparton talált különös formájú objektum szerintük a galaxis távoli pontjáról származhat, és egy valódi űrlény koponyája.

Amikor a szemináriumon résztvevők megkérdezték tőle, mit mond a DNS teszt, azt válaszolta: túl drága a vizsgálat, így sajnos nem tudták elvégezni.

Ezek után persze mégannyira sem hittek a novelláiról híres Jianmin állításának, de ő kitart igaza mellett, biztos benne, hogy nem téved.

– Szívesen válaszolok a hitetlenkedők minden kérdésére, de ha meg akarsz róla győzni, hogy nincs igazam, nagyon fel kell készülnöd, mert ez bizony valódi 

– mondta Jianmin.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Bors.hu

rejtély rejtélyek ufók földönkívüliek ősi idegenek


Megtekintések száma: 21940

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet