Igazi őrület! Ez a srác fél kézzel lóg New York egyik legmagasabb pontján!

2016. december 13., kedd




Valószínűleg csak kevesen mernék utána csinálni.

Elképesztő videón láthatjuk, amint egy fiú társával együtt mássza meg New York egyik legmagasabb pontját, és néha úgy mutatnak görbe tükröt a halálnak, hogy csupán fél kézzel tartják magukat a levegőben, több száz méteres magasságban.

A 18 éves fiút egyébként Justin Casquejonak hívják, és még 2014-ben ítélték el, mert megmászta a New York-i One World Trade Centert, az Egyesült Államok legmagasabb épületét.

Az akkor még épülő gigantikus felhőkarcolóra Justin egy fényképezőgéppel a nyakában mászott fel a magasba, illetéktelenül, mert nem kapott rá engedélyt, hogy bemenjen a veszélyes építési területre.

Az állványzatra felkapaszkodva jutott be az épületbe, lifttel ment a 88. emeletig, majd a lépcsőt használva jutott fel az 541 méter magas épület antennájához.

Casquejo Facebook oldalából egyértelműen kiderül, hogy rajong az extrém mászós sportokért, különösen a parkourért. Ez olyan adrenalin löketet ad neki, amit semmi más nem tud megadni.

Annak idején rengeteg profilképet is közzétett, ahogy a felhőkarcolón pózol. Azóta több videót is feltöltött magáról, ahol New York különböző, magas pontjain lóg, vagy mászik, életveszélyes helyzetekben.

Ha valamit elmondhatunk a fiúról, az mindenképpen az, hogy őrült, de egyben bátrabb, mint a legtöbb ember, és egyáltalán nem fél a magasságtól.

Legutóbb például egy barátjával együtt mászott, ahová szintén vitte a fényképezőgépét, és remek, egyben ijesztő képeket készítettek arról, ahogy fél kézzel lógnak több száz méter magasban.

hihetetlen hihetetlen emberek elképesztő


Megtekintések száma: 62498





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet