Igazság a Rákról: beszélgetés Dr. Ben Johnson Orvossal

2017. december 3., vasárnap
Ty Bollinger a „The Truth About Cancer” (Igazság a Rákról) című műsorok szerkesztője beszélget Dr. Ben Johnson orvossal a rákbetegségek és a hagyományos gyógyszerek és terápiák kapcsolatáról.

Nem akármik derülnek ki, és a szakember olyan megdöbbentő dolgokat mond, amit szinte minden orvos tud, de senki sem mer, és akar kimondani.

Ha ugyanis megindulna a nagy paradigmaváltás az egészségügyön, különösen az onkológián belül, akkor a rendszer teljesen összeomlana.

Arról van ugyanis szó, hogy az onkológia ipara semmi másról nem szól, mint elsődlegesen a profitról, és arról, hogy minél több kemoterápiás szert, gyógyszert adjanak el a betegeknek.

Dr. Ben Johnson elmondta, hogy az egész arra megy ki, hogy az orvosok pénzt szerezzenek a betegellátásból. Csak kezelni akarják a betegeket, nem pedig gyógyítani, míg meg nem halnak. Ez ugye akár éveket is jelenthet.

nem éri meg meggyógyítani a rákos betegeket, hiszen az egyszeri, vagy néhányszori kezelést hozna csak a kasszára anyagi szempontból.

Olyan gyógyszerekkel kezeljük a rákot, amik maguk is rákot okoznak...

Szintúgy a sugarazás, ami szintén rákot és egyéb mutációkat okoz a szervezetben. Ez a doki szerint borzalmas, és véget kellene vetni neki.

Elmondta azt is, hogy a gyógyszerek, amiket az egészségügy ad a rák esetén, gyakorlatilag a halálukat is siettetik, és növeli a szenvedésüket is.

Nagyon sok rákos beteg eleve nem is a rák miatt hal meg végül, hanem belehalnak a kemoterápia "mellékhatásaiba".

Ez szerintünk mindent elmond egy hitelesnek tekinthető bennfentes szájából...

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák életmód egészség megelőzés gyógyszerlobbi gyógyszeripar


Megtekintések száma: 31305

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet