ÍGY befolyásolja a háttérhatalom a világot!

2017. október 17., kedd




Előkerült egy 10 lépcsős tervezet, mely leírja, hogyan veszik majd át a hatalmat MINDEN felett.

A globális világhatalmi elit már régóta feni a fogát a bolygóra, és annak javaira, melyet a Föld NÉPE állított erő, teremtett meg.

Hamarosan eljöhet a nap, amikor mindezt ezek az erők jogtalanul learathatják. Egy 10 pontos akcióterv keretében hódítják meg, rendelik maguk alá a világot.

Háborúk kirobbantása

A háttérhatalom eleve úgy tett szert óriási befolyásra, hogy a világtörténelem folyamán számtalanszor komoly háborúkat szított. Kirobbantották az első, majd a második világháborút is, hogy közben az ÖSSZES félnek eladják a fegyvereket, jó pénzért.

A nemzetek megosztása

A nemzetek megosztása nagyon fontos elv. OSZD MEG, és uralkodj - szól a bölcs mondás. A nagyobb erőket - melyek fel tudnának később lépni az Új világrend ellen - meg kell osztani, szétdarabolni. Így nem marad más potens erő, ami veszélyeztetheti a hatalmat.

A médiahatalom kiterjesztése

A médiahatalom kiterjesztése egy másik nagyon fontos lépés. Ezáltal uralható az emberek tudata, és véleményt tudnak formálni, mely a közhangulatot irányítja. Ezáltal gyakorlatilag bármit megtehetnek, hiszen a média, ami a "tényeket közli", a kezükben van.

Demokráciába öltöztetett diktatúrák

Szép lassan minden diktatúrát demokráciába öltöztetnek. Valójában soha nem akartak demokráciát, de az emberek miatt egy demokráciának látszó intézményrendszert hoztak létre, melyet az egész világon igyekeztek elterjeszteni. Ez valójában azonban csak egy trójai faló, a hatalomátvételre.

Pénzügyileg központosított világ

A világhatalmi elit pénzügyileg központosított világot akar, ahol a 13 szupergazdag család markában összpontosul a világ népességének vagyona. Így korlátlan hatalommal rendelkeznek majd a bolygó nincstelen társadalma felett.

Az emberek adós sorba taszítása

Mivel náluk lesz a média, a hatalom, és a pénz, így az emberek pillanatok alatt adós sorba taszíthatók. Már ma is azért dolgoznak és robotolnak komplett társadalmak, hogy a hiteleiket kinyögjék. Generációk eladósítása folyik csak azért, hogy aztán ADÓSAI maradjanak majd egy sokkal nagyobb rendszernek.

A kereszténység felszámolása

A kereszténység felszámolására különös gondot fordítanak. Folyamatosan építik lefelé azt a felebaráti ideológiát, melyet Jézus hirdetett. A keresztény jelképek lassan tiltottá válnak, megvetetté, akárcsak a HIT.

A magántulajdon megszüntetése

Idővel a magántulajdon is felszámolásra kerül. A világhatalom megveszi a földeket, ellehetetleníti a gazdákat, és eltörli a jogból a magántulajdon passzusát. Az erre való törekvések már meg is kezdődtek.

A családmodell kiiktatása

A családmodell szintén nem kívánt elemmé válik ebben a világban. Egyre kevesebb a családbarát politikát folytató ország, és a világ is afelé megy, hogy egyre kevésbé van támogatva a klasszikus értelemben vett család intézménye. Meg akarják felezni a társadalmat, de ehhez az kell, hogy a nyugati civilizáció ne akarjon gyermeket vállalni.

A világ megbetegítése

A világ megbetegítése az utolsó fázis lesz, mielőtt az Új világrend ténylegesen létrejön. Az Agenda21 tervezet keretében globális népirtás fog lezajlani különféle eszközökkel és módszerekkel, hogy a bolygó emberi populációját 97%-kal leredukálják, mivel kisebb tömegeket könnyebb irányítani, megvezetnie majd az Új rendnek.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés új világrend háttérhatalom globális világelit


Megtekintések száma: 51678





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet