Így csinálnak a világgazdaság rejtett folyamatai mindenkiből adóst, már a születése pillanatában!

2017. április 28., péntek




Erről az információról tudnod kell! Íme, hogyan kezdik el irányítani az életedet már az első perctől fogva.

A legtöbb embere meg sem gondolná, milyen folyamatok zajlanak a háta mögött, és a feje felett. Igazán megnyugtató az a gondolat, hogy saját magunk írjuk a sorsunkat.

A valóság azonban sajnos nem így van. Mi is csak egy bábok vagyunk, melyeket bábjátékosok mozgatnak, vékony szálakon át. Bele sem gondolunk, hogy életünk mindvégig irányítva volt, már a születésünkről fogva.

Mi ma az életcélja egy embernek, és hogyan érheti el a teljes boldogságot? SEHOGY!

Legalábbis a média, a bankok, és a hitelezők, és a komplett fogyasztóipar ezt akarja belénk sulykolni.

Ugyanis a termelékenység, és a gazdaság pörgése csak egyféle módon biztosítható: ha mindig meglesz az igény, és az a bizonyos mohóság, ami az embert mindig annyira jellemezte.

Sosem lesz semmi elég jó, elég új, vagy elég szép. Mindig lesz jobb, újabb, nagyobb, és szebb. A mai fogyasztói világ arra nevelt át minket már születésünktől fogva, hogy ami elromlik, nem kell megjavítani, hanem venni kell helyette egy újat.

Ez óhatatlanul az emberi kapcsolatokra is rányomta a bélyegét. Ma már az átlagos családmodell idejétmúlt, mert nem egyezik a fogyasztói társadalom azon tézisével, miszerint ha valami elromlik, vegyél egy újat.

A párakapcsolatok, házasságok egyre rövidebb ideig tartanak, és az emberek elfelejtették, hogy a problémákat megoldani kell, és nem azért vannak, hogy tovább lépjenek egy újabb süllyedő hajóra.

Manapság a család, kocsi, és ház jelenti az ember életének főbb vágyait. Ehhez azonban rengeteg pénz kell, hitelek, melyek örök csapdába zárnak minket. Hiszed vagy sem, de a születésed pillanatában már eleve adós vagy a rendszer számára.

Hisz akkora fantompénzek mozognak már a globális világgazdaságban, hogy ha azt kivetítenénk minden élő Földi emberre, akkor minden születő, és épp meghalni készülő emberre több ezer dollárnyi adósság jutna.

Igen, ránk, magyarokra is. Nyilvánvaló, hogy ezt nem érezzük, nem látjuk, mert ez az adósság nem közvetett módon érint minket, azonban a fantompénzek előbb-utóbb összeomlasztják a rendszert, kivéve ha az adósok nem törlesztik le az adósságukat különféle hitelek formájában.

Ezért erőltetik annyira a hitelt, a banki szolgáltatások igénybevételét, és használatát egyesek szerint. Hiszen ily módon kicsalhatják tőlünk azt, amiről ők – a gazdag, hatalmit elit – úgy gondolják, hogy jár nekik…

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés feltáró eltitkolt tények politika pénzügyek pénz


Megtekintések száma: 31822





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet