Így építhették fel az egyiptomi piramisokat?

2017. március 28., kedd




Egy animáció lépésről lépésre mutatja be, hogy hogyan voltak képesek az egyiptomiak megépíteni ezeket a monumentális struktúrákat.

A piramisok mindig a világ valaha volt legrejtélyesebb építményei közé tartoztak, nem csak azért, mert a mai napig sok titok övezi őket, hanem mert nem tudja a tudomány, hogy pontosan hogyan is készítették őket.

Nem csak arról van szó, hogy hogyan voltak képesek ilyeneket építeni több ezer évvel ezelőtt, hiszen ez ma is egy nagyon nagyszabású munka lenne, hanem arra sincs magyarázat, hogyan tudták csillagászatilag tökéletesen betájolni ezeket, mindenféle komolyabb csillagászati tudás nélkül.

Vagy valóban birtokában voltak egy ősi tudásnak, mely által ismerték a kozmoszt?

Talán a kozmosz lényei is segítettek az építkezésben? Nem tudni, de az biztos, hogy többekben felmerül az alábbi videó kapcsán is, hogy hogyan juthatott eszébe az egyszerű embereknek ilyen zseniális már-már mesteri terv a piramisok létrehozásához.

Az alábbi videó remekül taglalja lépésről lépésre az egyik legelterjedtebb teóriát, mely alapján megépíthették ezeket a hatalmas műalkotásokat.

Az ember lépten-nyomon elgondolkodik azon, hogy az emberek önállóan, segítség nélkül, vagy az égből érkezett humanoidok fejlett technológiájával - vagy az általuk nyújtott csillagászati tudással - voltak képesek véghezvinni az ókor legnagyobb szabású terveit.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség ősi idegenek történelem ősi tudás egyiptom


Megtekintések száma: 209220





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet