Így fog eltávolodni az ember Istentől a végidőkben

2017. április 27., csütörtök




Az emberiség hihetetlen módon saját maga fog azzá válni, ami egykoron Jézus volt.

Mikor válhat az ember szükségszerűen Istenné? Egyáltalán, lehetséges elérni ezt az állapotot? Megtörténhet az emberi fejlődés során?

A válasz egy határozott igen. Az emberiség a technológia, és a tudomány fejlődésével olyan utakra tévedt, melyek látszólag ugyan közelebb hozzák Istent hozzánk, de végül az lesz ennek az egész folyamatnak a vége, hogy az emberiségnek egyszerűen nem is lesz többé szüksége Istenre.

Sokan egyetértenek abban, hogy a tudomány idővel olyan helyekre viszi az embert, melyek egyfelől Istenné teszik, másfelől egyre távolabb helyezik őt tőle.

Gondoljunk csak néhány egyszerű példára: a jövőben - egyesek szerint a nem is túl távoli jövőben - képesek leszünk majd a halottakat feltámasztani.

Ez korábban olyan erő, és hatalom volt, mellyel egyértelműen csak Isten rendelkezett, és senki más az univerzumban. Ezt a tudást, kiváltságot elbitoroljuk majd a teremtőnktől.

A technológia fejlődésével képesek voltunk a történelmünkben megtanulni azt, hogyan emelkedhetünk a magasba - szerkezetek segítségével. Így Krisztus magasba való távozása sem számít már csodának, utánozni tudjuk.

Ahogyan ma már a vizet is képesek vagyunk kémiai úton akár borrá is változtatni. Így a csoda megszűnt csodaként létezni. Sokkal inkább egy egyszerű trükké silányult a szemünkben, melyet kémiai trükközéssel mi magunk is reprodukálni tudunk, mintha mi is Isten fiai lennénk, a tudomány által.

Az egészre a koronát az fogja feltenni, amikor majd létrehozzuk az első embert, gyakorlatilag a semmiből.

Ez egy olyan momentum lesz, amikor az ember ténylegesen rájön: nincs többé szüksége Istenre. Nem kell többé hozzá fohászkodnia, hiszen bárkit, és bármit megteremthet.

Elhunyt szeretteket hozhatunk vissza, és élhetünk velük egy újabb teljes életet, és a halál egy olyan elodázható dolog lesz, mint egy találkozó a kávézóban.

Gyakorlatilag megvesszük a halált, a kaszást gyarló módon kigúnyoljuk ezzel az egésszel, miközben mi magunk már Istenként rendelkezünk élet és halál felett, mint valami mindenható entitás.

Ne legyenek kétségeink afelől, hogyha Istent ily módon dobjuk el magunktól - ha létezik, akkor - komoly büntetésben fogunk részesülni, mely talán elhozhatja számunkra a világégést, és az ismert világ pusztulását.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány vallás isten genetika az emberiség jövője


Megtekintések száma: 297859





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet