Így fogja megkaparintani a nemzetek feletti hatalmat a háttérhatalom: a tökéletes mesterterv

2021. október 27., szerda
Az Új Világrend borzalmas felemelkedése...

Elkerülhetetlen a harmadik világháború. Hiszen mint ahogyan az első után azt gondolták az emberek, hogy nem történhet meg egy újabb, úgy hazudtolta őket meg a valóság.

Most is így lesz.

Annak ellenére, hogy a nemzetek ma már sokkal okosabbak, és ragaszkodunk mindne áron a világbékéhez, és ahhoz, hogy ne sodorjuk atomháborúba a világot, ez meg fog történni.

Ugyanis léteznek olyan háttérhatalmi erők, melyeknek nem érdeke a béke.

Olyan erők, amik a háborúkon erősödtek meg, és a létezésük egyik fő eleme a háború, a vér és a halál szaga, valamint a fegyverkezés, és az abból származó bevétel is.

A szabadkőművesség, vagy az Új VIlágrendet létrezhozni kívánó belső árnykormány mind arra készül, hogy a közös világrendet létrehozzák.

Ehhez pedig még mindenképpen szükség lesz egy utolsó nagy háborúra.

Ezen háború nyomán fognka ugyanis hatalomra kerülni, méghozzá úgy, hogy mire bárki rádöbbenne, hogy mi történt, már mindenki a markukban lesz.

nem lesznek többé szuverén nemzetállamok. Csak egy egész bolygót átfogó egységes Világunió, ez lesz az Új Világrend reményt keltő neve kezdetben, a végső álca egy totalitárius diktatúra pávatolla...

A harmadik világháború 5 éven belül fog kirobbanni. Folyamatosan generálják a háttérhatalmak a feszültségeket a különféle hatalmak között, hogy valahol a Föld egy pontján pattanásig feszüljön a viszony, és döntő fegyveres konfliktusra kerüljön sor.

Ez lesz az egésznek a gyújtópontja.

Aztán a háborúba szép lassan belefolyik mindenki, mivel a világ már túlságosan globalizált ahhoz, hogy ez ne így legyen, és ezzel a háttérhatalmi erők számolnak is.

A háború éveken át fog tartani, és egy új, az emberiség történetében majd mérföldkőnek számító békével ér véget, melyet szintén a háttérhatalom idéz és segít majd elő, amikor az érdekei úgy kívánják, és kellő pillanat érkezik el ahhoz, hogy bevezessék az Új Világrendet.

A békével egyidőben ugyanis ez a globális, világraszóló szövetség lesz az, mely azt hivatott elérni, hogy a béke örökre fennmaradjona Földön.

Ehhez azonban a szuverén államok MINDEN jogát el fogják orozni, mivel szerintük csak így tartható majd fenn a béke...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés harmadik világháború új világrend háttérhatalom


Megtekintések száma: 51573

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet