Így gazdagodott meg a Rothschild-ház!

2017. június 27., kedd
A Rothschildok felemelkedésének elfeledett története, avagy hogyan kaparintották meg a világ feletti pénzügyi befolyást.

A Rothschild-család a világ egyik leggazdagabb családja. A 13 család közül az egyik legbefolyásosabb, melyek a világot, ér annak tartalékait, erőforrásait uralják.

„Pénz az isten, és a Rothschildok az ő prófétái.” – szól a mondás, melyben rengeteg igazság van.

De sokan nem tudják, pontosan hogyan is gazdagodtak meg, milyen út, mennyi hazugságokkal, vérrel teli esemény vezetett oda, hogy világhatalmi befolyásra tegyenek szert.

A Rothschildok kezdetben letették a cionizmus alapjait, melyet később nemcsak követtek, de hűen ápoltak is luciferánus nézeteik mellett.

A Rothschildok által támogatott és létrehozott cionista mozgalom alapelveit Teodor Herzl rakta le aki az első bázeli konferencián az alábbiakat mondta:

"Egy nép vagyunk! Nem amerikai, nem szovjet, zsidók! Csak zsidók! Itt nincs másság, kavarodás, multikultúra! Az a gojoknak van kitalálva. Itt a cionistáknál rendnek kell lenni."

Közel 270 éven keresztül épült ez a különleges birodalom, mely a pénzre, és a cionizmusra alapulva szép lassan maga alá gyűrte a világot, behálózta a világ bankrendszerét, és a világgazdaságot.

A Rothschilg család története 1743-ban kezdődött, amikor Mayer Amschel Bauer megszületik. Apaj uzsorásként kereste a kenyerét, egy 109 zsidó uzsorásból álló számvevőszék tulajdonosa volt. Fia később egy hatágú vörös csillagot helyezett el a kapuja fölé, ami numerológiailag a 666-os jelentést birtokolta, ami a fenevad egy szimbóluma.

Később ez felsőbb utasításra megjelenik az izraeli zászlón is annak ellenére, hogy rengeteg vitát vált ki. Ez ugyanis nem volt soha ősi zsidó jelkép, azonban mivel Izrael állam létrejöttében nagy szerepe volt a Bauer által működtetett vállalkozásnak, így nem volt végül ellenvetés.

Később Bauer az Oppenheimer család birtokában lévő bankban dolgozott. Később, apja halála után vette át apja vállalkozását, ahol felismerve a 666-os szimbólum jelentőségét, lecserélteti a vállalkozás nevét Bauer-ről Rothschild-re.

Innen eredt a név: A Rot = vörös - németül-, Schild = cégér, pajzs.

Annak idején William von Hanau herceg rengeteg ügyfelet hozott neki cserébe az elfogadott értékekért.

Ahogyan a Rothschild-család vagyonosodik, feleségül vette Futele Schnapert, ebből a frigyből öt gyermek született: Amschel, Salamon, Nathan, Karlmann (Karl), Jacob (James), majd őket követve 5 lánygyermek is a világra jött idővel.

Ekkor kezdődik meg 1770 környékén az illuminátus rend előfutárának számító szerveződés létrehozása. 1773-ban Megszületett Amschel Mayer Rothschild, majd 1774-ben Salomon Mayer Rothschild.

Az amerikai függetlenségi háború idején a Rothschild-család úgy alakítja és csavarja a történelem menetét, ahogyan az érdekei diktálják, és oda áll, ahol éppen szükség van rá, és ahol profitálni tud, vagy később bevethető kapcsolatokra tud szert tenni.

Európa egyes uralkodóinak már ekkor rengeteg uzsorakölcsönt biztosítanak, melyet a gazdaságaikba fecskendezhettek, és ezen többnyire meg is térültek, és busásan visszafizették a kamatokat. Azokban az esetekben, ahol ez nem történt meg, különféle politikai befolyást szereztek, és azzal fenyegetőztek, így mindig ki lettek fizetve a végén.

A legeredményesebb tőzsdei üzleteiket azonban mégis csak háborús időkben és nagy politikai események idején csinálták. Ekkor jöttek rá, hogy a legjobb az, ha ők maguk nyomhatják a nemzeti valutákat.

Elkezdtek tehát a bankokok és pénzügyi csatornákon keresztül nagymértékben terjeszkedni, egyre nagyobb befolyásra szert tenni.

1789. júl. 14. A Bastille ostromával a Francia Forradalom elkezdődik. Az üzleti vállalkozás fő pénzügyi támogatója a Mendelsohn család volt, kiknél Rothschild banksegéd volt.

1791-ben érnek célt a hosszas előkészületek, és megalapítják a Bank of America-t, amit bizonyíthatóan a Rothschildok támogattak igen jelentős összegekkel. A szerződések rételmében már akkor úgy állapodtak meg, hogy az állam része alig 20%, a többi 80% pedig Amschel Rothschildé.

1796.-ban ifjabb Amschel Mayer Rothschild feleségül vette Eva Hanaut, akivel két évvel később Manchesterbe utazott, hogy apja britanniai textilüzleteit igazgassa. Tevékenységének hála, családja néhány év alatt monopóliumot szerzett a Nagy-Britanniából Európába irányuló textilexport lebonyolítására.

1811-ben azonban váratlanul nem hosszabbították meg a Bank of America engedélyét. A Rothschildok azonban nem csüggedtek. 1812-ben a Rothschildok nyomására Anglia megtámadta az USA-t, megtorlásul.

Amerika nagyon meggyengül pénzügyileg, mivel a háború jelentősen csorbítja az államkasszát. A háború végére a kormányzat gyakorlatilag csődbe ment, és a Rothschild-ház karolt alá Amerikának.

Annak idején sokan megírták, és történelmi dokumentumok maradtak fenn róla, hogy a francia forradalom eltervezői az Illuminátusok emberei voltak és a Rothschild család finanszírozta.

Az első világháborút is ők robbantották ki közvetett módon, titkos eszközökkel, ugyanis 3 világháború szükséges Rothschildok szerint az Új világrend létrehozásához.

I. Világháború célja a cári Oroszország megdöntése olyan rendszer kialakítása, amit az illuminátusok és ügynökeik irányítanak.

II. Világháború a német nacionalisták és a cionisták között, ami elvezet Izrael állam megalapításához.

III. Világháború a cionisták és az arabok között, az egész világra kiterjedően, az emberek kiábránduljanak mindenből és elfogadják a szabadkőműves rendet- majd a világkormányt és annak fejét az Antikrisztust.

Hihetetlen módon annyira felhizlalják vagyonukat és befolyásukat a világháborúkat követően, hogy 1995-re már Rothschildok vezető tanácsadók dél-amerikai és afrikai bányász vállalatoknál, övéké az ABM-AMRO bank is.

Mára már csaknem minden felett befolyást szereztek. Több vezető tudós szerint az Uránium 80 %-a felett uralkodnak, ami teljes monopolhelyzetet ad nekik az atomenergia felett.

De a médiát, az összes bankot és multinacionális nagyvállalatot eluralták, mára pedig ezerkarú polipként az világ egészre rátették kezüket.

Hogy mi jön ezután, azt pedig még talán maga Isten sem tudja...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés új világrend háttérhatalom rothschild


Megtekintések száma: 122489

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet