Így hullik szét Európa: borzalmas jövőkép felé robogunk az EU vezetők jóvoltából!

2017. december 18., hétfő
Úgy is mondhatnánk, hogy Merkel és Schulz támogatásával készül Eurábia, a multikluti paradicsoma?

Európa teljes tönkretétele zajlik. Olyan nagymértékben hullanak el a nemzetállamok, és az egykor erős, az EU magját képező országok kultúrája, hogy az felér egy kulturális, és vallási invázióval.

Annál is inkább, mert a kereszténység üldözése zajlik az EU vezetői által.

Mind a nagyvállalatok - lásd Lidl, mely a keresztet vetette le számos termékéről - mind a különféle intézmények afelé igyekeznek, hogy minél nagyobb mértékben tegyék tönkre az utolsó fennmaradt keresztény bástyákat.

Londonban már jóval több a zsinagóga, és a különféle mecset, mint templom.

Ez utóbbiakat ugyanis sorra zárják be, miközben multikultirális blokkok, párhuzamos társadalmak és úgynevezett no-go zónák, vagyis gettók alakulnak ki minden nagy európai városban.

Ez nem jó így. Ez egy borzalmas világkép. Az Angolok bár időben rájöttek, még mindig a multikulti téveszméjében élnek a Brexitet követően is.

Napi szinten van valami, és hetente van egy terrortámadás, vagy valami hír arról, hogy szerencsére sikerült megakadályozni egy-egy merényletet.

Az európai emberek az egész kontinensen félelemben élnek, kivéve hazánkat és a környezettünket. Mi ugyanis nem engedtük be a menekültnek titulált csürhét, melyek között rengeteg a terrorista.

Ha megtettük volna, itt is olyan világ lenne, mint máshol.

Az EU vezetése különféle fenyegetéssekkel, a pénzcsapok elzárásával, és más szankciókkal akarja rávenni hazánkat arra, hogy megadja magát, ez azonban nem fog sikerülni nekik.

A magyar emberekben ugyanis sokkal nagyobb az élni akarás, és a nyugodt élethez való joghoz való ragaszkodás, mint bármelyik európai pojáca gondolná...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek


Megtekintések száma: 17577

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet