Így manifesztálódnak a felhők chemtrailezést követően? - VIDEÓ!

2017. december 19., kedd




Bizonyíték arra, hogy mi zajlik a fejünk felett?

Mérget permeteznek az emberek feje felett? - Nagyon sokan teszik fel ezt a kérdést, sajnos nem kis alaptalanul, legalábbis egyes bizonyítékok ara utalnak, hogy valóban zajlik az emberek és a lakosság permetezése.

Nem csak arról van szó, hogy több, az amerikai kormányzathoz közelálló tisztségviselő ismerte már el számtalan alkalommal, hogy azonosító és hivatalos engedély nélküli gépek vannak az államok légterébe, de ez világszerte tapasztalt jelenség.

A Föld globális megszórása zajlik.

Szúnyogok elleni permetezésnek, egészségügyi antivírusoknak, és egyéb dolgoknak hazudják azokat a vegyszereket, amiket ledobva elszórnak felettünk.

Ez az elegy később a tárgyakra és a felszínre lerakódva nem csak az élelmiszerekbe és növényekbe, de az emberi szervezetbe is beépül.

Újabban már az időjárás, vagyis pontosabban a klímaváltozás elleni harcként próbálják eladni, hogy miért repkednek a fejünk felett különféle aeroszolokat kiengedő "járatok".

Szerintük tudományosan vizsgálni kell annak lehetőségét, hogy végszükség esetén például a napfény egy részét visszaverő aeroszol-részecskéket juttassunk ki az atmoszféra legfelsőbb rétegeibe.

Ezzel felhívja a figyelmet arra, hogy az időjárás egy annyira komplex rendszer, hogy nem tudjuk, egy ilyen beavatkozás vajon hatásos lenne-e, lehet, hogy csak csepp a tengerben, de az is lehet, hogy az utolsó csepp a pohárban.

Az alábbi videón egy olyan folyamat látható elkapva, mely a chemtrailezés utáni felhőképződést mutatja.

Vagyis az égi permetezést követően hirtelen, olykor nagyon gyakran a semmibvől keletkeznek új felhők, sokkal nagyobb számban, mint az indokolt lenne.

Szerinted is zajlik az emberiség permetezése?

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál rejtély összeesküvés chemtrail


Megtekintések száma: 151740





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet