Így mérgezik a lakosságot az élelmiszeriparon keresztül? A bőrünkre megy a játék, erről tudnod kell!

2019. március 1., péntek
Az emberek 50 és 60 éves kor között nagyrészt elhullanak olyan betegségekben, melyek szinte mindegyike a helytelen élelmiszerekkel való táplálkozásra vezethető vissza.

Tagadhatatlan, hogy kapcsolat van aközött, hogy az ember milyen egészségnek örvend, és hogy mit eszik.

Minden egyes lenyelt falatban ugyanis ott a veszély, hogy trójai falovat engedünk be a szervezetünkbe.

Olyan falovakat, melyek aztán belülről falnak fel minket… - írja a Magyarokvagyunk.com.

Az élelmiszeripar valójában sokkal inkább tűnik ma úgy, mint egy olyan globálisan szervezett ipar, amit a lakosság betegítésére és annak létszám csökkentésére terveztek volna.

Az élelmiszeripari gyártól TUDNAK a termékeik veszélyességéről és arról, hogy hemzsegnek a káros anyagoktól, gyilkos glifozáttól, szintetikus tartósítóktól, mégsem tesznek semmit.

Vegyszerekkel teli élelmiszer, megugró allergiás betegségek

Rengeteg az allergiás, kifejezetten ételallergiás beteg. Egyes kutatások szerint az ekcémás és egyéb bőrbetegségek 80%-a az ételekre vezethető vissza, különösképpen az antibiotikum származékokat tartalmazó bolti tejre.

Ezek a tejek ugyanis még tehenet sem láttak szinte…

Vagy ha igen, azokat különféle gyógyszerekkel tartják életben, hogy kisajtoljanak minden cseppet belőlük.

Egyre több az autista beteg is, ez sem véletlen. Egyre több kutató állítja, hogy az arányuk akkor nőtt meg, amikor a glifozátot mint élelmiszeripari hozzávalót elkezdték beépíteni egyes élelmiszerekbe.

Van olyan előrejelzés, ami szerint 2050-re Amerikában több mint 50%-a lesz autista a születendő gyermekeknek a glifozát fogyasztása miatt.

A Down-kóros aránya is egyre növekszik, melyért a mai napig nem tudják pontosan, hogy mi felelős, de nagyon sok orvos arra teszi le a voksát, hogy a légszennyezés és a tartósított, illetve feldolgozott ételek okolhatók érte.

Ha így van, akkor szisztematikus mérgezése zajlik az eljövendő generációknak, ami ellen azonnal fel kellene lépnie az iparnak, mégsem tesznek semmit, még csak nem is vizsgálódnak.

A rák népbetegséggé vált, minden harmadik embert érint

Ez az egyik legborzalmasabb tény. Ma nincs olyan ember, aki ne ismerne rákos beteget a családjában.

Minden harmadik ember rákban fog meghalni, ez az arány korábban 16 volt, azaz 16 emberből EGY.

A rák ma már civilizációs “ártalommá” vált, a baj csak az, hogy ez az ártalom ott van az ételekben is, ráadásul halálos…

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Magyarokvagyunk.com


Megtekintések száma: 8367

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet