Így működik Nyugat-Európa: egy már rég kitoloncolt bevándorló ölt meg egy nőt!

2018. május 19., szombat
Az eset újra felkorbácsolta a menedékkérők és a kitoloncolás körüli mizériát. Hány gyilkos járkálhat még szabadon az Európai Unió városainak utcáin?

Borzalmas eset látott nemrég napvilágot, amit természetesen sokáig megpróbáltak eltitkolni a nyugati sajtóban azzal, hogy egyszerűen nem beszéltek róla.

Azonban az igazságról egyvalamit tudni kell: mégpedig azt, hogy idővel mindig teret nyer.

Így volt ez most is, a neten és egyes hírportálokon futótűzként terjedt el a hír, miszerint megtörtént az, aminek papíron sem lett volna szabad megtörténnie, és ami alááshatja a migráció eddigi pozitív megítélését is...

A 60 éves Eva Engbergt egy már kitoloncolt iráni migráns gyilkolt meg, mert könnyedén visszajutott Svájcba a Fria Tider jelentése szerint.

Eva testvérétől örökölt egy parasztházat egy birtokon Berghemben. De Amir Zamani, akit már több erőszakos bűncselekmény miatt is elítéltek, korábban a háznál dolgozott. Úgy gondolta, hogy őt is illeti a ház egy része, annak garázsa. Azt mondta ez volt Eva testvérének az akarata.

Andreas Nyberg ügyész szerint Eve félelemben élt Zamanival. A férfi a garázsban üzletelgetett. Eva nem akarta, hogy ott legyen a férfi, és megpróbálta eltávolítani őt – írja a Voice of Europe.

Eva Engberget a lépcső alatt találták holtan, halálra rugdosták őt. Amir Zamani nem hajlandó beismerni, hogy 2017-ben ő ölte meg az asszonyt.

Zamanit Svájcból 1997-ben visszatoloncolták Iránba– jelentette az Expresse. Egy évvel később visszatért az országba, és több ideiglenes tartózkodási engedélyt is kért, a határozatok ellen fellebbezett, így az országban maradhatott egészen a brutális gyilkosságig.

A férfit 16 év börtönre ítélték Eva Engberget meggyilkolása miatt, és kiutasították az országból.

Nekünk már csak az a kérdésünk, hogy vajon hány közel-keleti gyilkos hajlamú, elmebeteg menekült róhatja az európai városok egykor csöndes és nyugodt utcáit azért, hogy valakit megerőszakolhassanak, vagy megölhessenek?

A kérdés természetesen költői volt, mert Nyugat-Európa feltehetően ezek után sem fog magához térni, hogy mi történik körülötte...

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 6338

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet