Így néz ki egy valódi világvége bunker belülről: egyre több megrendelést teljesítenek: valami készül?

2023. július 3., hétfő
Egyesek szerint közeledik a Nibiru, mások szerint egy lehetséges atomkatasztrófa, vagy a túlzott óvatosság az oka...

Tate Ulsaker, egy Új-Zélandon élő környezetvédő aktivista véleménye szerint a bunkerépítés felfutása valós, ami hűen tükrözi a legújabb időket. 

Azok az emberek, akiknek havi jövedelme meghaladja a néhány millió dollárt, bunkerépítésben gondolkodnak. Nekünk, akik Új-Zélandon élünk, egy viszonylag kicsiny, 4,6 milliós társadalomban, meglehetősen idegesítő, hogy emberek jönnek ide a nukleáris borzalom elkerülése végett.

Persze az ítélet napjának bunkerét használni lehet társadalmi felfordulások esetén is. 

Hát igen, mondja Tate, az utóbbi időben sokat hallani erről, és példának okáért vannak, akik azt állítják, hogy Amerika egyre jobban tolódik egy orosz mintájú forradalom felé. 

Aztán ott van a lehetőség egy hatalmas járvány kitörésére, valamint a közelgő klímaváltozás okozta káosz, és persze a vállalkozások, akiknek érdekük, hogy sok millió dolláros bunkereket rendeljenek.

Sokan azonban leginkább attól tartanak, hogy a Nibiru valóban létezik, és a közeljövőben, néhány éven, vagy évtizeden belül el fog haladni a Föld mellett.

Ha pedig így történik, akkor az azt fogja jelenteni, hogy csak az ilyen földbe ásott bunkerek nyújthatnak majd némi védelmet, vagy még ezek sem.

A Nibiru eljöveteléről a maja és sumer írások us megemlékeznek.

Mindezt tetézi, hogy nemrégiben egy lehetséges, kilencedik bolygó létezését kezdték el sejteni a csillagászok, ami megint csak aggasztó sokak számára...

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 21641

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet