Így nő fel az ember: elgondolkodtató videó az emberi felnövésről

2016. december 27., kedd
Nagyon ritkán látni olyan előadást, mely egyszerre látványos, meghatós, és elgondolkodtató. Ez éppen egy ilyen ritka gyöngyszem, amit kötelező végignézni!

Elgondolkodtál már azon, még fiatal gyerekként, hogy milyen lesz felnőni? Hogy milyen lesz, mikor neked is családod lesz, gyerekeid, és milyen lesz az érzés, mikor megteszik az első lépést, vagy hazahozzák az első szerelmüket?

Az emberi felnövése egy igazi átok, az elménk saját külön bejáratú dobozkája, egy olyan mézesmadzag, amit mindig magunk előtt lengetünk.

Fiatalként vágyunk rá, és mikor elérjük, azt kívánunk, bárcsak újra apróságok lennénk mindannyian.

Ez a videó, mely egy ténylegesen megrendezett előadásról készült, hihetetlenül hűen bemutatja azt, hogy mit is érzünk legbelül, amikor felnőtté válunk.

Vívódást az elveszett gyerekkorral, az elszámolt idővel, és önmagunkkal, fiatal képmásunkkal.A gyerekkorba való visszatekintés, a nosztalgia, és a felnőtté válással való szembenézés a fő üzenete ennek a videónak, és képes elérni azt, amit csak nagyon kevés előadás: elgondolkodtat minket.

A gyerekeket arról, hogy milyen is lesz majd egyszer felnőni. A felnőtteket pedig arról, hogy milyen is volt gyerekként élni.

És az időseket pedig arról, hogy milyen lesz majd egyszer, sok-sok évtized múlva mindezek felett állni.

érdekes video érdekesség megható


Megtekintések száma: 60510

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet