ÍGY nyírja ki a szervezetet korunk egyik legnagyobb gyilkosa! - VIDEÓ

2018. május 29., kedd




A törvényes keretek között zajló "eutanázia"...

A kemoterápiás kezelés során a betegeket olyan gyógyszerekkel kezelik, amelyek a daganatos sejteket elpusztítják, vagy legalább szaporodásukat gátolják.

A citosztatikumok - amik a kemót alkotják - nagy része a gyorsan szaporodó daganatsejteket szelektíven pusztítja, de sajnos az ép sejtekre is káros hatással van a friss kutatások alapján.

A leginkább károsított sejteknek megfelelően a leggyakoribb mellékhatások a következők. Emésztéssel kapcsolatos zavarok: szájszáradás, étvágytalanság, hányinger, hányás, hasmenés.

A hámsejtek pusztulása miatt bőrszárazság, napfényérzékenység, hajhullás alakulhat ki. A vörösvérsejtek károsodása vérszegénységhez, fáradékonysághoz vezet.

A fehérvérsejtek pusztulása a védekezőképesség csökkenését okozza, így fertőzésveszély alakulhat ki. A vérlemezkék károsodása vérzékenységhez vezethet.

Gyakorlaitlag azt is mondhatnánk, hogy ez a kezelés egy legalizált formája az eutanáziának, ami az egész világon elterjedt.

Azzal a különbséggel, hogy ez egyáltalán nem etikus, valójában ugyanis a szervezet és a beteg megkínzása.

A lenti videó azt mutatja be, hogyan működik ez a "csodaszer", mellyel 50 éve gyógyítanak változatlan sikertelenséggel...

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák életmód gyógyszeripar kemoterápia


Megtekintések száma: 34486





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet