Így nyomja el a gyógyszeripar 5 lépésben az emberiséget!

2018. február 3., szombat




Avagy így tesznek visszajáró beteggé a rendszerben?

Vannak bizonyos lépcsőfokok, melyek a gyógyszeripar tervezetében generálják a betegeket, így egyúttal a cégek számára a profitot is.

A gyógyszeripar ugyanis nem egy jótékonyásgi intézmény. Kemény, profitot termelni képes iparág. És ezt el is várják tőle.

Nem véletlen, hogy ezzel az 5 lépcsős fázissal biztosítják maguk számára a pénzeket.

Reklámok

Az ez az első. Ezzel találkozik szinte mindenki. A tévék és a csatornák tele vannak gyógyszerreklámokkal. Aszpirin, Algopyrin, egy kis neucitram,. és ehhez hasonlók. Elültetik a tudatodban, hogy ezek a gyógyszerek vannak. És lehet, hogy te már beteg is vagy

A gondolat elültetése

Sok esetben a tudatoddal babrálnak, és elültetik azt a  gondolatot, hogy nem vagy egészséges. Erre való a számtalan prospektus, és egyes ismeretterjesztők, melyek leírják rideg pontossággal, milyennek kellene lennie az egészségi állapotodnak. ha a tied ettől eltér, akkor beteg vagy.

Beteg vagy

Elhitetik veled, hogy beteg vagy. Ha az orvos talál valamit, akkor szedni kell rá valamit, ez már csak így megy. És hidd el, mindig azon lesznek, hogy találjanak valamit.

Pirulák tengere

Nincs más hátra, minthogy megetessenek minket a gyógyszerekkel. Sokszor töménytelen menyniségű algopirint írnak fel, vagy épp olyan antibiotikumokat, melyekre valójában nem is lenne igazán szükségünk.

Visszatérő beteg

Az utolsó lépcsőfok az, hogy visszatérő beteget csinálnak belőled, mivel még mindig nem gyógyultál meg. Gyakori, hogy a betegeket félrekezelik, és egyes források szerint ezen esetek egy része szándékos félrekezelés a még több profit reményében.

Ha pedig a beteg mégis kigyógyul, rá kell kényszeríteni, hogy újabb tablettákats zedjen, méghozzá megelőzés céljából.

Így lesz teljes a kör, és így tartanak betegen egyre több embert világszerte.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség feltáró gyógyszeripar


Megtekintések száma: 73191





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet