​Így privatizálták teljes Magyarországot?

2021. június 26., szombat
Avagy hogyan és mikor játszották ki Magyarország vagyonát? A nemzet alól így húzták ki a talajt. Erről érdemes lenen tudnia mindenkinek, mindent megmagyaráz, hogy miért tart az ország ott, ahol ma tart…

Az előző, minket sanyargató monolit rendszer megdöntése valójában nem a szabadság szele által történt.

A pénzhatalom váltotta meg a magyar társadalmat, de nem azért, hogy szabad legyen…

Hogyan és mikor játszották ki Magyarország vagyonát?

A kérdést nehéz volt megválaszolni, mivel sokáig az összes rendszerváltozás előtti akta titkos volt, és bizonyos iratokba ma sem lehet betekinteni.

Mindez persze nem véletlen.

A szálak összefüggnek ugyanis, és ma is rengeteg olyan aktív politikus, vezető és közszereplő van, akiknek aktái vannak azokból a bizonyos időkből.

Ezek az akták egészen a halálukig aligha fognak napvilágra kerülni, mivel végleg fellebbentenék a rendszerváltás utáni privatizációt, majd a vagyon egy részének elherdálását, külföldre való kijátszását.

Az előző, minket sanyargató monolit rendszer megdöntése valójában nem a szabadság szele által történt.

A pénzhatalom váltotta meg a magyar társadalmat, de nem azért, hogy szabad legyen… BANK rabszolgákat, adós jobbágyokat akartak nevelni belőlünk, és ez szép lassan az eltelt közel 3 évtized alatt sikerült is.

Ehhez Magyarországon végig megtalálták a maguk szövetségeseit, a politikai garnitúrákon átívelően, hisz azok, akik a rendszerváltás előtt is jelen voltak a politikában, nem tűntek el.

Így sokak szerint bizonyos értelemben a rendszerváltás soha nem történhetett meg, sem politikai, sem társadalmi, közéleti szinten.

Az egész csak egy “új homlokzat” felfestése, ácsolása volt a háttérhatalom monstrumjára.

Rájöttek, hogy a népet a modern időknek megfelelően adóssággal, hitelekkel, pénzügyi függéssel lehet leginkább kontroll alatt tartani.

Az, aki tartozik, akit szorosan fog az egzisztenciális helyzet, amiben van, az nem gondolkodik, nem hőbörög, nem lázadozik a rendszer ellen.

Ez pedig minden kamatdiktatúra és totalitárius hatalmi rendszer álma.

Hogy meddig vezetnek a szálak?

Azt senki sem tudja megmondani, de ha az ember követi a pénz útját, akkor minden bizonnyal külföldön köt ki, azoknál a világbankoknál, melyek néhány tucatnyi világbankár kezében összpontosulnak.

Ezek a személyek, ez a háttérhatalmi elit áll a világ, köztük Magyarország eladósítása mögött…

Ugyanakkor higgyétek el, megvoltak a maguk helyileg kinevezett “pribékjeik”, akikkel elvégeztették idehaza a rablóprivatizáció piszkos munkáját…


Megtekintések száma: 52556

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet