Így próbálja eltüntetni a NASA az idegenek nyomait a Marson? Meggyőző bizonyítékok egy bennfentestől!

2021. november 1., hétfő




Most tényleg véglegesen lebuktak? Képek tucatjait hamisítják valójában a Marsról?!

Az ufosightingsdaily.com szerkesztője szerint a marsi civilizációra utaló bizonyítékok már régen a NASA rendelkezésére állnak, azonban ők ahelyett, hogy nyilvánosságra hoznák a felfedezést, inkább megpróbálják eltüntetni a nyomokat. 

Ezt viszont nem túl ügyesen teszik…

Érdekes módon néhány fotó mindig átcsúszik az ellenőrzésen, és felkerül az internetre. Scott Waring szerint a marsjáró szóban forgó fotóján jól látszanak a mesterséges struktúrák, lakóházak, gyárépületek, raktárak egy domboldal gerincén.

“Találtam egy fotót a NASA honlapján, ami szinte csak körömnyi… 

Minden fotójuk óriási méretű ez pedig kilógott a sorból! Egyből gyanút fogtam!

Ez vajon miért olyan kicsi, míg a többi kép hatalmas?”

“Alaposabban szemügyre véve és felnagyítva a fotót, észrevettem, hogy a képen látható domb gerince mentén sötét struktúrák láthatóak, ablakokkal és ajtókkal…”

Talán van egy belső munkatárs a NASA-nál, aki nem ért egyet az űrhivatal módszereivel, és próbálja kiszivárogtatni az információkat, amire a folyton résen lévő ufóvadászok általában le is csapnak. 

Az önjelölt UFO-szakértő azzal vádolta a NASA-t, hogy nem teszi közzé az összes fotót, amit a rover a Marsól küld, és amit közzétesznek, azt is manipulálják! Pláne, amin idegenekre utaló nyomok láthatóak! 

A NASA-nak egy ilyen elképesztő kijelentésre már reagálnia kellett, és meg is tette: Állításuk szerint nincs takargatni valójuk, ők mindent elérhetővé tesznek a nyilvánosság számára és nem manipulálják a fotókat.

De mint tudjuk, az ilyen védekezések csak mégjobban felszítják a kétkedés szikráit, az ufóvadászoknál meg pláne.

Elég egy cáfolat, hivatalos helyről, és újult erővel indulnak meg a találgatások a marsi idegenekről! Ilyenkor előkerülnek a régebbi marsi észlelések is, és egyre szövevényesebb öszeesküvés-elméletek születnek…

Hogy tényleg trükközik-e a NASA, és hogy valóban éltek, vagy élnek-e idegen lények a Marson, biztos, hogy sosem lesz megerősítve hivatalos szervek által. Pedig világszerte erre várnak az ufóhívők népes táborai.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: ripost.hu

érdekes nasa idegenek összeesküvés bennfentesek


Megtekintések száma: 77315





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet