Így pusztul el a fejlett nyugat! EZ fogja a sírba tenni az egész nyugati civilizációt

2021. szeptember 3., péntek
Elkezdtek rothadni a civilizáció szövetei: meddig tarthat a nyugat teljes szétbomlása?

Óriási bajban van az európai és a teljes nyugati társadalom Amerikával bezárólag.

Nem csak a terrorizmus, hanem egy jelentős és igen erőteljes népességszám csökkenés zajlik, miközben Afrika és a közel kelet lakosságának növekedése jelentősen meglódult.

Sokan azt prognosztizálják, hogy hamarosan, 2050-re megfordulhat Európa trendje, és már többségbe kerülhetnek a kisebbségek, vagyis az arab társadalmak rákfeneként áraszthatják el az egész civilizációnkat, és a fehér ember egyszerűen kisebbségbe kerül.

Napjainkra jelentősen felbomlottak a nyugat szövetei. Rengeteg a terror, a háború, tömegbe hajtási kísérletek, és az egyház által képviselt értékek is kezdenek odaveszni.

Míg az egyház ugyanis a felebaráti igét hirdeti, a szeretetről, addig az iszlám ideológia kard által terjed, erőszakkal, és ez egy sokkal sikeresebb és gyorsabb terjeszkedés, a lélekben és gondolkodásban is egyre szélsőségesebb európai nép között.

Sokan nem értik, hogy Európa és a nyugat hogyan alacsonyodhat le annyira állati szintre, hogy ne működjön még az immunrendszere sem, és megbénult kacsa módjára hagyja, hogy migránsokkal és iszlám szélsőségekkel tömjék.

Amerikában szinte teljes ámulattal nézik, ahogyan Európa a sírja felé menetel, és saját maga ássa ki a sírgödröt, melybe a végén a migráns csürhe belelöveti majd.

Mindemellett Amerika sem "panaszkodhat", hiszen a demokrácia szövetei már ott is rég megbomlottak, és valójában a család, mint modell és életstílus már sokkal hamarabb semmisült meg az emberek gondolkodásába, mint Európában.

Bizonyos értelemben éppen Amerikából indult meg ez a nyugatot kipusztító civilizációs járvány. Ugyanis minden egyes Amerika által Keleten véghez vitt cselekedet egyre közelebb vezetett ahhoz, hogy létrejöjjön az iszlám állam, és elkezdjenek az emberek átvándorolni emiatt és más konfliktusok miatti káosz elől Európába.

És ehhez jött még Európa öngyilkossága, a németek által indított Wilkommenstkultur.

Nyugatról ugyanis kiveszett az a valami, amit úgy hívnak: férfiasság. Vagy inkább kiirtották azt. Az európai férfiak sem fogják ugyanis fel, hogy szép lassan, lépésről-lépésre veszítik el saját hazájukat.

Mikor pedig már föleszmélnek, addigra késő lesz, és muszlimok egész hordája veszi majd őket körbe...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekeség világvége politika kataklizma bevándorlás muszlimok nyugati civiliázó


Megtekintések száma: 100104

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet